Ammattitaitoinen kiinteistönhoitaja Vaasaan
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

Pidätkö aktiivisesta ja vaihtelevasta työstä? Haluatko olla mukana toteuttamassa kiertotaloutta käytännössä? Etsimme nyt Vaasaan tiimimme vahvistukseksi

 

AMMATTITAITOISTA KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

Minkälainen pesti? 

Kyseessä on kokoaikainen, vakituinen työ, jossa vastuullasi on monipuolisia kiinteistönhoidon sisä- ja ulkotöitä Vaasan alueella. Asiakaskohteita on laidasta laitaan aina asuinkiinteistöistä vaativiin toimitilakokonaisuuksiin, joten työ on takuulla vaihtelevaa. Töitä tehdään useimmiten arkisin päivävuoroissa, mutta tarpeen tullen myös iltaisin ja viikonloppuisin. Päivystys kuuluu työhön ja päivystysvuorolla olet valmis työhön kaikkina vuorokauden aikoina.

 

Ketä etsimme? 

Luonteeltasi olet palvelualtis ja asiakaslähtöinen. Kiinteistöalan koulutus on tehtävässä eduksi. Tehtävässä sinulla tulisi olla hallussa paloilmoitinlaitteiden hallinta ja perustietämystä paloturvalaitteiden sekä sprinklerijärjestelmien toiminnasta. Tehtävässä työskennellään eri automaatiojärjestelmien parissa (Evalvomo, Fidelix yms). Niiden aikaisempi tunteminen on eduksi tehtävässä.

 

Etsimme kiinteistönhoitajaa, kellä on asiantuntemusta IV-koneista ja lämmönjakojärjestelmistä. Osaat työnohjaus- ja huoltokirjajärjestelmien hallinnan (Tampuuri, FimX yms.) sekä kylmälaitteiden perustoiminnan. Ruotsin kielen taito ja varavoimalaitteiden perustoiminnan tunteminen ei ole pakollista mutta on eduksi tässä työssä.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto sairaanhoidon palveluineen ja kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta, jotta pysyt iskussa.

 

Kiinnostuitko? 

Mikäli pesti monipuolisten kiinteistöjen parissa herätti mielenkiinnon, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian nettisivujemme kautta. Älä suotta kuitenkaan aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa Asiakasryhmän päällikkö Juho Kriikku juho.kriikku@lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, ettemme ota vastaan hakemuksia sähköpostin kautta.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528906
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: LT LT
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Vaasa