Ammattitaitoinen kiinteistönhoitaja Seinäjoelle
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Oletko luontainen korjailijasielu, joka viihtyy kiinteistöjen maailmassa? Meillä on sinulle huipputyö tarjolla! Ammattilaistiimimme Seinäjoella etsii nyt joukkoonsa rautaisen ammattitaidon omaavaa

 

KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä pääset käyttämään kiinteistöhuollon osaamistasi asiakkaamme kiinteistössä kauppakeskuksessa. Kyseisen kiinteistön monipuoliset korjaus- ja huoltotyöt tarjoavat sinulle pähkinöitä purtavaksi joka päivä niin sisä- kuin ulkotöissä. Tehtävä on kokoaikainen, eli kohteessa aherretaan aina arkisin päivävuoroissa pääsääntöisesti klo 7.00.-15.00. Työt alkavat mahdollisimman pian, viimeistään tammikuussa.

 

Ketä etsimme? Sinulta löytyy kokemuksen kartuttama varma ote kiinteistönhoidon tehtävistä ja katsomme eduksi kiinteistönhuollon tutkinnon. Sinulta tulisi löytyä käyttöosaamista automaatiojärjestelmistä. Sinulle ovat tuttuja palokaappi- ja sprinkleritestit. Lisäksi työ vaatii IV-koneiden toiminnan tarkkailun ymmärrystä ja alustavien toimenpiteiden osaamista sekä lämmönjakokeskusten perustoiminnan ymmärrystä. Etsimme siis kokeneempaa kiinteistönhoitajaa!

 

Tehtävässä on tärkeää olla teknisesti osaava, sillä tulet työssäsi käyttämään mobiililaitteiden lisäksi erilaisia tuotannonohjausjärjestelmiä. Etsimämme henkilö on sosiaalisesti taitava ja kaikkien kaveri, sillä työssäsi toimit eri sidosryhmien välillä ja edustat L&T:tä. Edellytämme tehtävässä B-ajokorttia sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. 

 

Mitä tarjoamme sinulle? L&T:llä pääset osaksi tekemään kiertotaloudesta totta. Panostamme työturvallisuuteen ja osaamisen kasvattamiseen. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut kattavasta työterveyshuollosta ja sairauskassasta kulttuuri- ja liikuntaseteleihin saakka. Saat myös mukavan esihenkilön sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Perehdytämme sinut tehtävään ja nopeasta asioiden sisäistämiskyvystä on etua.

 

Entäs se hakeminen? Odotamme innolla hakemustasi, joten lähetäthän hakemuksen tehtävään mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa, ja olemme valmiita lyömään kättä päälle sopivan henkilön löydyttyä. Jos jokin asia jäi kuitenkin vielä mietityttämään, voit osoittaa kysymyksesi Asiakasryhmän päällikkö Juho Kriikulle osoitteessa juho.kriikku@lassila-tikanoja.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1529383
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: LT LT
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Seinäjoki