(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoinen kiinteistönhoitaja Lahteen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Me poistamme taloilta eräpäivän - haluatko mukaan ammattilaistiimiimme? Haemme nyt Lahteen

 

KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

Minkälainen pesti? Kyseessä on vakituinen, kokoaikainen tehtävä Lahdessa. Työskentelet monipuolisissa kiinteistöhoidon sisä- ja ulkotöissä. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin, mutta myös ilta- ja viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Työhön kuuluu myös päivystystä, ja päivystysvuorolla olet valmis toimimaan kaikkina vuorokauden aikoina.

 

Ketä etsimme? Sinulla on vankkaa kokemusta kiinteistöhuollosta ja alan ammattitutkinto. Olet asiakaslähtöinen ja omatoiminen ongelmanratkaisija. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla. Olet kätevä käsistäsi ja kiinteistöhuollon tehtävien lisäksi sinulta löytyy taitoa myös pienimuotoisille remonttihommille tarpeen vaatiessa. Myös kokemus työmaiden hoitamisesta ja hankinnoista on eduksi. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti, kokemusta työkoneista sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto sairaanhoitopalveluineen ja kattava sairauskassa. Tuemme liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta.

 

Kiinnostuitko? Mikäli pesti herätti mielenkiinnon, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 29.12. mennessä nettisivujemme kautta. Älä suotta kuitenkaan aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle nohevan tekijän löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi, Asiakasryhmän päällikkö Joni Heikkinen, joni.heikkinen@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että hakemukset otamme vastaan nettisivujemme kautta.