Ammattitaitoinen iltasiivooja Järvenpäähän
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

HEI OPISKELIJA, SIVUTYÖTÄ KAIPAAVA tai ihan vaan SIIVOUSTA RAKASTAVA meillä on sinulle töitä tarjolla! Oletko huolellinen, ja kenties jo valmiiksi kerännyt kokemusta siivoustyöstä? Hyvä, sillä etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme 

  

AMMATTITAITOISTA SIIVOOJAA 

  

vakituiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen terveydenhoitoalan kohteeseen Järvenpäähän. Sijainti on hyvien kulkuyhteyksien päässä.

 

Tehtäviisi kuuluu huolehtia terveydenhuoltotilojen ylläpitosiivouksesta, noudattaen korkeaa hygieniatasoa. 

Työajat ovat maanantaista-perjantaihin klo 19-21.

Palkkaus tehtävässä on KIPA PL 3 = 11,20€/h + iltalisät.

 

Mitä odotamme sinulta?

 

Ehdottoan tärkeää olisi, että sinulla on vähintään vuosi työkokemusta siivousalalta taikka alan koulutustausta. Erityisesti arvostamme työkokemusta terveydenhuoltoalan kohteista. Motivaatiosi on oltava kunnossa – meillä kätesi jäljestä syntyy enemmänkin kuin puhtautta ja silmän iloa. Odotamme hakijoilta myös huolellisuutta, luotettavuutta ja aseptiikan hallintaa, sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Asiakaskohtaamiset tulevat olemaan osana päivääsi, jonka takia odotamme sinulta sujuvaa suomen kieltä. Muista kielistä on sinulle eduksi.

 

Mitä L&T tarjoaa sinulle vastineeksi?

 

*Ensinnäkin palkka, joka maksetaan pilkulleen sovitun mukaan ja työehtosopimuksen mukaisesti.

*Sairauden sattuessa kehiin astuu sairauskassamme, josta saat mm. korvattuna kaikki lääkärin määräämät, Kela-korvattavat lääkkeet.

*Vapaa-ajallasi voit hyödyntää esimerkiksi alennuksia kuntosalijäsenyyksistä eripuolilla pääkaupunkiseutua.

*Pääset henkilökuntakerhomme jäseneksi, jossa pääset käsiksi alennettuihin tapahtumalippuihin ja liikunta- ja kultturiseteleihin

*Tärkeimpänä kaikista sinulla olisi kuitenkin reilu pomo, mahtava tiimi ja tilaisuus rakentaa itsesi näköinen urapolku. Sillä L&T:llä tuetaan oman työn ohella kouluttautumista ja nostetaan mielellään omasta porukasta osaajia uusiin tehtäviin.

 

Jos ilmoitus kolahti kohdilleen, laita rohkeasti hakemus tulemaan! Odotamme iloisin mielin lisätietoja juuri sinusta! :)

 

Tätä paikkaa voit hakea osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin, huomioithan, että paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1317386
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 8.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T Rekrytointitiimi (offre31764487.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Järvenpää