(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoinen hitsaaja
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Yritysesittely


TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on kokenut metallialan toimija, joka valmistaa korkeatasoisia terästuotteita. Etsimme nyt heille pitkäaikaiseen työsuhteeseen

AMMATTITAITOISTA HITSAAJAA

Työ pitää sisällään mustan raudan ja ”rosterin” työstöä sekä kokoonpanohitsausta. Työssä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta, metallialan perustaitojen hallintaa sekä aikaisempaa työkokemusta alalta. Arvostamme lisäksi teknisten kuvien lukutaitoa.

Asiakasyrityksemme tarjoaa monipuolisen työnkuvan sekä modernin ja innostavan työympäristön Pirkanmaalla.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus ja CV osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – Ammattitaitoinen hitsaaja. Lisätietoja saat sähköpostitse konsultiltamme: henri.kiiskila@temp-team.fi tai +358 40 455 2130.