Ammattitaitoinen CNC-koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista CNC-koneistajaa 

Työnkuva

Työssäsi teet kappaleita kolme- ja viisiakselisella suurnopeustyöstökeskuksella. Koneet ovat vuodelta 2019. Sarjat ovat lyhyitä tai yksittäisiä kappaleita, joten työ on vaihtelevaa. Pääasiassa koneistuksen materiaalina on alumiini. Laaduntarkaailu on myös iso osa työtäsi. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. 

Tarjoamme sinulle

Saat kiinnostavan työtehtävän vaativien kappaleiden parissa. Työtilat ovat uudet ja modernit. Yrityksessä on matala organisaatio, jonka ansiosta kehittyminen on ketterää sekä työ sujuu joustavasti. 

Toivomme sinulta

Sinulla on alan koulutus ja työn kautta tullutta osaamista 5-akselisesta CNC-koneistuksesta ja ohjelmoinnista. Toivomme, että olet alan ammattilainen ja viihdyt hyvin metallialalla ja omaat oma-aloitteisen sekä tarkan asenteen työntekoon. Selviät työkoneella itsenäisesti, mutta osaat ottaa myös muut työyhteisössä huomioon. 

Tunnistatko itsesi tästä? Hae tehtävään heti!

Hakuprosessi

Tämä rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, täytä hakemus mahdollisimman pian. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan heti tehtävään sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelemme jo hakuajalla ja kerromme asiakkaastamme lisää haastattelussa. 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi

0407069967

avainsanat: 5-akselinen CNC-koneistus

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot