(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoinen CNC-koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Pöytyälle kahta ammattitaitoista CNC-koneistajaa.

Työsi pitää sisällään aarporakoneen käyttöä ja ohjelmointia sekä tarvittaessa pitkäjyrsinkoneen käyttöä ja ohjelmointia. Sinulla on aiempaa kokemusta CNC-koneistuksesta ja osaat tehdä ohjelmat ja asetukset itsenäisesti. Kokemus Heidenhain-ohjauksesta on ehdoton etu. Vaadimme hakijalta vähintään 3 vuoden työkokemusta CNC-koneistuksesta. Kokemus isoista kappaleista katsotaan eduksi.

Toivomme hakijalta:
- alan koulutusta
- ammattimaista otetta työhön
- hyvää työnjälkeä
- kokemusta mittausvälineistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn osaavassa porukassa. Asiakkaamme on erikoistunut raskaiden ja keskiraskaiden kappaleiden työstöön. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus päästä asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tarve työntekijälle on pitkäaikainen.

Lähetä hakemuksesi pikaisesti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja liitä mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja: elina.hyvarinen@workpower.fi