(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoinen CNC-koneistaja Seinäjoelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Etsimme asiakkaallemme Seinäjoelle ammattitaitoista CNC-koneistajaa.

 

Tehtävänä on CNC-koneistaa erilaisia komponentteja asiakastilausten mukaisesti ja osallistua erilaisiin asiakasprojekteihin. Tehtävä vaatii aiempaa kokemusta CNC-koneistuksesta sekä ohjelmointikokemusta, joten kerrothan hakemuksessasi mitä CNC-koneita olet aiemmin ohjelmoinut.

 

Hyvä motivaatio tekemiseen ja halukkuus uuden oppimiseen on ehdoton edellytys. Toivomme myös, että arvostat siistiä työympäristöä ja pidät siitä itsekin huolta. Työskentelytavoiltasi olet tarkka ja työjälkesi on huolellista. Työyhteisö on suomenkielinen, perehdytys sekä työohjeet ovat suomeksi ja tämän vuoksi suomen osaaminen on edellytys. Töitä tehdään 2-vuorossa.

 

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi mukavan ja ammattitaitoisen työporukan. Kyseessä on vuokratoimeksianto, jossa työskentelisit kauttamme asiakkaallamme. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä ja työn kesto on 6 kuukautta. Tässä työssä on hyvä mahdollisuus myös jatkoon, asiakasyrityksen tilanteesta riippuen. Tässä siis oiva mahdollisuus näyttää osaamistasi uudessa työympäristössä!

 


Mikäli etsit uusia tehtäviä CNC-koneistuksen parissa, jätäthän CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi. Hakijoita käsitellään jo hakuaikana, haku on auki 30.4.2019 saakka. Kerrothan hakemuksessasi lisää osaamisestasi. Lisätietoja antaa Adecco Vaasan henkilöstökonsultit Pauliina Rintala, pauliina.rintala@adecco.fi, 040 149 5197 ja Susanna Kytöharju, susanna.kytoharju@adecco.fi, 040 182 6540.