(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoinen CNC-jyrsijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Sastamalaan ammattitaitoista CNC-jyrsijää.

Työnkuvaus:
Asiakasyrityksemme on erikoistunut koneistus- ja sorvaustöihin. Työtehtävänäsi on CNC-ohjattujen jyrsinten käyttö ja ohjelmointi. Kappaleet tehdään asiakkaiden toiveiden mukaisesti yksittäisinä kappaleina tai pieninä sarjoina. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Olet tarkka, määrätietoinen ja tulet toimeet erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on halu tehdä työsi hyvin ja olet motivoitunut. Osaat ohjelmoida ja tehdä asetukset itsenäisesti ja sinulla on aiempaa kokemusta koneistuskeskuksilta. Kokemus Fanuc- tai Okuma-ohjauksesta on ehdoton etu.

Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille. Työtä tehdään päivävuorossa. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja tarve työntekijälle on pitkäaikainen. 

Tarjoamme sinulle:
Saat pitkäaikaisen ja haastavan työn osaavassa ja kehittyvässä ympäristössä. Pääset osaksi mukavaa työporukkaa ja saat hyvän perehdytyksen työhön.

Kiinnostuitko?

Hakuprosessi:
Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta pikaisesti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi kokemuksestasi ja liitä mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650

Avainsanat: cnc-jyrsijä, koneistus, päivävuoro