(Poistunut julkaisusta)

Ammattitaitoinen baaritarjoilija
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2020

Haemme asiakkallemme Lahden keskustaan

Baaritarjoilijaa

Aluksi viikonlopputyöhön, perehdytysjakson jälkeen tarjolla on myös arkivuoroja. Työaika sijoittuu 16-06 välille työvuorolistan mukaisesti.

Hakijalta edellytämme kokemusta baarityöskentelystä sekä anniskelupassia. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa anniskelu, blokkaus sekä baarin siisteyden ylläpito. Olethan ripeä ja asiakaspalveluhenkinen, sillä viikonloppuöiden työtahti on todella kova! Palkkaus Mara tes mukaisesti. 

Töitä on tarjolla jo syyskuun aikana, joten laita hakemus heti oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.  

Lisätietoja:

anni.vellonen@lisapalvelu.net

puh. arkisin ma-pe 10-15

044 427 2325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.