Ammattitaitoinen à la carte -kokki Iittiin
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Oletko rautaisen ammattitaidon omaava ravintolakokki, jolle unohtumattomien makuelämysten loihtiminen on sydämen asia? Miltä kuulostaisi à la carten parissa työskentely aivan uudessa ravintolassa? Jatka lukemista, saatamme tarvita juuri sinua!

Etsimme asiakkaallemme À LA CARTE -KOKKIA Iitissä sijaitsevan Hotel Radallan yhteyteen avattavaan ravintola Balladiin. Ravintolassa on 100 paikkaa ja 100-paikkainen terassi. Ravintolassa tarjoillaan monipuolisesti niin à la cartea, ryhmä- ja kokousruokailuja, tilauslounaita kuin hotellivieraiden aamiaista. Ravintolassa on myös mahdollista järjestää juhlatilaisuuksia.

Työssäsi valmistat toinen toistaan herkullisempia à la carte -annoksia ravintolan asiakkaille, ja työtehtäviisi lukeutuu lisäksi keittiön hankinnat, sekä taloudesta ja tehokkuudesta vastaaminen. Vuorossa työskentelee 1-2 henkilöä, joten toivomme sinulta ahkeraa työotetta ja hyvää tekemisen meininkiä. Edellytämme sinulta hygieniapassin lisäksi kokin tutkintoa sekä vähintään muutaman vuoden työkokemusta ravintolakokin tehtävistä. Työn luonne edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Ravintola Balladi aukeaa kesäkuussa ja on kesäkauden ajan avoinna päivittäin. Työsuhteesi alkaa huhtikuun puolen välin tienoilla ja kestää alustavasti elokuun puoleen väliin saakka. Työ on iltapainotteista, ja tunteja sinulle on tarjolla 37,5 h/vk tai sovitusti. Saat tarvittaessa apua asuntoasioiden järjestämisessä.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus pikimmiten ja nappaa itsellesi työpaikka, jossa pääset luomaan makujen sinfonioita! Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon henkilöstökoordinaattori Jasmiina Kumpulainen, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428710
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa