(Poistunut julkaisusta)

Ammattisähköasentajia Helsinkiin
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Kokeneita sähköasentajia linjasaneerauksiin

Värväämme töihin kokeneen ja ammattitaitoisen sähköasentajan Helsingin linjasaneeraustyömaalle. Kohteissa työtehtävinä nokkamiehen työparina oleminen, keskuksien kytkemistä, Nousujen vetoja, kalustusta. Edellytämme vähintään neljän vuoden kokemusta sähkötöistä sekä aikasempaa kokemusta saneerauskohteissa työkentelystä.

TYÖTEHTÄVÄ: Sähköasentaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI: 00260, Helsinki
TYÖN KESTO: Aloitus heti. Arvioitu kesto noin 3 kuukautta. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Aiempaa kokemusta linjasaneerauskohteista
-Työturvallisuuskorttia
-Kykyä itsenäiseen työntekoon ja omia perustyökaluja
-Kuvienlukutaitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:

- Sami Joulamo, 050 472 7250, sami.joulamo@varvaamo.fi

"Jos saapumisesi Värväämön toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna. Myös toimistolla tapahtuvat haastattelut järjestämme niin, ettei kenenkään terveys vaarannu."

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.