(Poistunut julkaisusta)

Ammattirakennustyöntekijöitä / kirvesmiehiä vahinkosaneeraukseen
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ammattirakennustyöntekijöitä / kirvesmiehiä vahinkosaneerausyksikköön Turkuun.

Asiakasyrityksemme hoitaa ammattitaidolla mm. palovahingot, vesivahingot, erikoispuhdistukset sekä suurvahingot ja niiden raivaus-, puhdistus- ja saneeraustyöt.


Työtehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Työtehtäviin kuuluvat kuivien tilojen viimeistelytyöt. Viimeistelytyöt pitävät sisällään laatoitus-, tapetointi- ja maalaustyöt. Töitä tehdään hyvin itsenäisesti työkohteissa, joten toivomme hakijoilta oma-aloitteisuutta sekä hyvää ja ahkeraa asennetta työntekoa kohtaan. Työtehtävä edellyttää lisäksi voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Vedeneristyssertifikaatti katsotaan eduksi.


Tarjoamme:

  • kokopäiväisen ja pitkäaikaisen työsuhteen
  • mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoisten työprojektien parissa

Oma auto ei ole pakollinen, mutta helpottaa useasti liikkumista työmaalle.


Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde on alkuun henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta tietyn määräajan jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (p. 050-5988460).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.