(Poistunut julkaisusta)

Ammattimies teollisuuteen trukkikuskiksi
Metso Flow Control Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Haemme Metso Oyj:lle saapuvan tavaran purku-, hyllytys ja varastotehtäviin ammattitaitoista trukkikuskia 2-vuorotyöhön aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen. Vuonna 2011 avattu moderni tehdas sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla.

Työskentelet Metson Hakkilan venttiilitehtaalla yrityksen tuotannon avustavissa tehtävissä trukkikuskina. Työt ovat sisäisessä logistiikassa saapuvan tavaran purku-, keräily- ja hyllytystehtävissä. Tehtaalla valmistettavat tuotteet ovat prosessiteollisuuden venttiileitä ja kerättävien/hyllytettävien kappaleiden koot vaihtelevat pienistä aina useamman tonnin painoisiin kappaleisiin.

Sinulla on tehtävään sopiva ammatillinen koulutus ja omaat kokemusta vastaavista tehtävistä valmistavasta teollisuudesta. Sinulta odotamme erinomaisen motivaation ja oppimiskyvyn lisäksi positiivista asennetta sekä tiimityötaitoja.

Jos olet valmis mahdollisesti sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa ja haluat aidosti kehittää vielä lisää jo olemassa olevaa ammattitaitoasi, niin tällaista paikkaa ei usein ole tarjolla. Opastus tehtäviin tapahtuu suomeksi ja työtä tehdään 2-vuorossa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä luotettavan ja ison kansainvälisen yrityksen palvelukseen aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen. Takaamme sinulle osaavien ja mukavien kollegoiden tuen ja perusteellisen perehdytyksen, sekä mahdollisuuden pidempikestoiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa välittömästi oheisen linkin kautta.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi