(Poistunut julkaisusta)

Ammattimaanrakentajia Espooseen
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Ammattimaanrakentajia Espooseen

Värväämme töihin 4 kpl osaavia ja itsenäiseen työhön pystyviä maanrakentajia sesongin ajaksi. Työmaat sijaitsevat eri puolilla pääkaupunkiseutua. Asiakkaana iso maanrakennustöihin erikoistunut yritys, mikä työllistää kymmeniä ammattilaisia toukokuusta syyskuuhun. Työtehtäviin kuuluu putkilinjoja, kaivojen asennuksia, sadevesikaivojen asennuksia ja korkojen katsomista. Putki- ja tasolaserin käyttö tulee olla tuttua ja kuvienlukutaito on tarpeellinen, koska työmaalla tulee pärjätä ilman jatkuvaa työnjohdon paikallaoloa.

TYÖTEHTÄVÄ: Maanrakentaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI: 02100, Espoo
TYÖN KESTO: Aloitus heti, kun mahdollista. Kesto noin 3-4 kuukautta. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Aikaisempaa työkokemusta + kuvienlukutaitoa
-Työturvallisuuskorttia
-Kykyä itsenäiseen työntekoon
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:

-Sami Joulamo, 050 472 7250 tai sami.joulamo@varvaamo.fi

-Aleksandr Skretov, 0400 305 521 tai aleksandr.skretov@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.