(Poistunut julkaisusta)

Ammattimaalari asiakkaalle vakituiseen työsuhteeseen. Maalaustyöt ja tiiminvastuuta. 1 PAIKKA
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Nyt olisi kahtelussa ahkera ja ammattitaitoinen maalari, jolle sosiaaliset taidot on sen verran tuttua, että uskaltaisi olla osan aikaa työmaalla se sosiaalinen kaveri tekijöiden ja herrojen välimaastossa.

Asiakkaamme laajentaa toimintaa Oulun alueelle ja nyt olisi tarkoituksena aloitella ihan paikallisella väellä maalaushommat. Aikaisemmin Oulun kohteet on tehty enempi ja vähempi "reissu-ukkojen" varassa. Ensimmäisenä ois nyt etinnässä tolokku ukko, joka ei pensseliä pelkää ja saa muutkin tekemään töitä vähintään yhtä mallikkaasti. Työ on vakituista, jos ei möhli pahasti ja alkaa yhteisesti sovittelemalla kohtuullisen nopealla aikataululla. Valittu henkilö tekee siis pääasiassa työmaalla maalauksia, mutta jossakin kohtaa työntekijöiden lisääntyessä, hoitaa myös työnjohdollisia tehtäviä.

Asiakkaamme tekee maalaus- ja tasoitetöitä koko Suomen alueella. He tykkäävät tehdä hommat aina laadukkaasti, ahkerasti, rehellisesti ja työntekijää kunnioittaen. Tavoitteena on tehdä asiat aina luvatulla ja sovitulla tavalla laadusta tinkimättä. Heille on tärkeää, että työntekijät viihtyvät ja ovat töissä muutenkin kuin pakon sanelemana.

Jos se alkaa tuntua siltä, että tässäpä ois homma kohallaan, niin oleppa yhteydessä. Työhakemuksen voit laittaa hakulomakkeen kautta tai sähköpostilla jouni.palosaari@varvaamo.fi

Voit myös tarvittaessa soittaa lisätietoja Jounilta numerosta 0400 904 349.