(Poistunut julkaisusta)

Ammattiliitto-osaaja
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Vahvistamme ammattiliittotiimiämme ja haemme joukkoomme asiantuntijoita eri työtehtäviin Helsinkiin.

AMMATTILIITTO-OSAAJANA toimit osana ketterää asiantuntijatiimiä ja pääset suunnittelemaan, määrittelemään ja toteuttamaan mielenkiintoisia ominaisuuksia ammattiliittojen tarpeisiin. Voit toimia esimerkiksi määrittelijänä, projektihallinnan tehtävissä tai vastuuhenkilönä ja olla sitä kautta ajan hermolla ammattiliittojen rajapinnassa kartoittamassa tulevaisuuden näkymiä yhteistyössä liittojen edustajien kanssa ja viemässä ammattiliittojen järjestelmäkehitystä eteenpäin. Taustastasi ja toiveistasi riippuen voit toimia muun muassa seuraavissa rooleissa:

  • Projektipäällikkö
    • Projektipäällikkönä vastaat projektin hallinnosta ja toimit yhteistyössä niin asiakkaan kuin Digian asiantuntijatiimin kanssa
  • Määrittelijä
    • Määrittelyn asiantuntijana tulkitset ja kuvaat monimutkaisetkin liiketoiminnan tarpeet ja vaatimukset, jotta tekninen kehitystiimi voi implementoida ratkaisun toimitusprojektissa laadukkaasti ja yhdenmukaisesti. 
  • Liittokehityksen vastuuhenkilö
    • Liittokehityksen vastuuhenkilönä toimit aktiivisesti visionäärinä, jolla on kyky ymmärtää asiakkaan toiminnan tarpeita ja prosesseja sekä näiden kääntymistä edelleen ICT-ratkaisuiksi. Edistät ammattiliittotuotteidemme järjestelmäkehitystä olemalla aktiivisesti mukana kentällä tapahtuvissa muutoksissa ja sen myötä konseptoit ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.

Kesäajan hakumme päättyy 31.7.2019. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää Digiasta tai avoimista rooleista, voit olla yhteydessä Digian rekrytointitiimiin: rekry@digia.com.