(Poistunut julkaisusta)

Ammattilaisia siivous- ja ateriapalveluihin Järvenpäähän
Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Tartu tilaisuuteen! Haemme asiakkaallemme Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy:lle ateriapalvelun ammattilaisia uuteen Kinnarin kouluun

Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy hakee uuteen Kinnarin kouluun siivous- ja ateriapalvelun ammattilaisia huolehtimaan päivittäin n. 1000 henkilön ruokailusta ja pinta-alaltaan n. 8000 m2 puhtaudesta.

Toivomme Kinnarin tiimiin valittavilta henkilöiltä asiakaspalveluhenkisyyttä, tiimityötaitoja sekä ammatillista osaamista. Tarjoamme kiinnostavan ja vaihtelevan työkohteen nykyaikaisessa ja viihtyisässä koulussa, ja mahdollisuuden luoda uutta työtapaa uudessa kohteessa. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus olla osana moniammatillista työtiimiä uutuuttaan hohtavassa Kinnarin koulussa!

Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy kehittää henkilöstön osaamist tarjoamalla eri tehtäviin monenlaisia koulutuspolkuja, mukana tulee mukavat työkaverit sekä hyvät henkilöstöetuudet. Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia joissa viikkotyöaika on 38,75h. Myös osa-aikatyö on mahdollista. Työajat vaihtelevat tehtävästä riippuen klo 6-18 välillä, sekä asiakastarpeen mukaan muinakin aikoina. Kinnarin koulu sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, mm. juna-asemalta on lyhyt kävelymatka.

Haemme ammattilaisia seuraaviin tehtäviin:

-ruokapalveluvastaava

-kokki (diettiosaaminen katsotaan eduksi)

-laitoshuoltaja (useita henkilöitä)

-monipalvelutyöntekijä (useita henkilöitä)

Haku on voimassa 18.7. saakka, joten laitathan hakemuksesi viipymättä. Kerrothan hakemuksessasi myös osaamisestasi ja mistä tehtävästä olet kiinnostunut. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.