Ammattilaisia raksalle syksylle 2021!
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2021

Miltä kuulostaisi ammattimainen syksy rakennusalalla?
Kolme sanaa: Pirkanmaa, hyvät hommat ja pätäkkä.

Pysyykö herralla tai rouvalla niin sanotusti porakone tai kirves kädessä? Tunnetko poltetta kuullessasi tittelit: paikkari, laatoittaja, kokenut rakennussiivooja, kirvesmies tai remonttimies? Hyvä! Näitä kyseisiä töitä olisi tarjolla ammattimaiselle tekijälle.

Asiakasyrityksillämme on juuri nyt iso tarve rakennusalan niin tuleville kuin nykyisillekin ammattilaisille. Työpaikkoja aukeaa päivittäin eri kokemustasoa vaativiin paikkoihin. Paljasta meille osaamisesi ja mietitään yhdessä, mikä olisi oiva työnkuva sinulle! Kauttamme saat ansaitsemasi palkan pohjautuen kokemukseesi, matkakorvaukset sekä mahdolliset työkalukorvaukset mukaan lukien. Lisäksi tarjoamme Sinulle itsellesi sopivat työturvallisuusvarusteet koko työsuhteesi ajaksi.

Liity arvostavan työnantajan remmiin ja kerro meille osaamisestasi! Vastineeksi tarjoamme sinulle mukavan ja ammattitaitoisen työtiimin asiakasyrityksen parissa, osaavan HR-tiimin tuen ja luotettavan työnantajan, joka on toiminut alalla jo yli 15 vuotta.

Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla, johon pääset helposti julkisilla ja jossa olet aina tervetullut käymään. Tule pyörähtämään, niin laitetaan yhdessä työasiat kuntoon! Käytyäsi meillä juttusilla olet parhaassa tapauksessa töissä jo seuraavana päivänä!

Ota yhteyttä raksatiimin Jennaan, jos sinulla herää kysyttävää!

Jenna Rantanen p. 040 667 9544

Avainsanat: raksa, rakennusala, Pirkanmaa, Tampere

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1475425
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere