(Poistunut julkaisusta)

Ammattilaiseksi RTV:lle ?
RTV-Yhtymä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018
RTV-Yhtymä Oy
RTV-Yhtymä Oy on vuonna 1951 perustettu maan johtava maali- ja pintamateriaalituotteiden erikoisliike - suomalainen perheyritys. Meillä on 33 myymälää 32:lla eri paikkakunnalla ja työllistämme n. 600 henkilöä erilaisiin kaupan alan tehtäviin. Palvelua, osaamista ja valikoimaa on ollut aina mottomme. Tätä kunnioittaen ja vahvistaen kehitämme toimintaamme vastaamaan eri asiakasryhmiemme tarpeita - asiakas on aina etusijalla.
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme RTV:lle myyjää ammattikuntamyyntiin.

Työskentelet osana Karjaan toimipisteen myyjätiimiä ja pääasialliset asiakkaasi ovat rakennusalan ammattilaisia. Tehtäväsi on luoda tälle ammattikunnalle toimiva ja tehokas palvelukonsepti.

Työ on päivätyötä ja raportoit sekä paikallisjohtajalle, että myymäläpäällikölle.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta yrittäjämäistä ja itsenäisen ammattimaista otetta myyntiin. Haluat onnistua ja tarjoa asiakkaille parasta. Rakennusalan tuotetietous ja tavarantoimittajien aiempi tuntemus ovat tärkeä tausta ja sinulla on jo mielellään aiempaa asiakaspalvelukokemusta alalta. Edellytämme myös sujuvaa ruotsin kielen taitoa. Paikallisuus sekä aluetuntemus ovat lisäksi selkeä etu.
Koulutus ja työkokemus
Koulutusta tärkeämpää on sinun persoonasi ja asenteesi. Olet itse oman menestyksesi avain!
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle alueen, jossa työtä riittää, kilpailukykyisen palkan sekä RTV-yhtymän edut. Täytä profiilisi huolellisesti ja liitä mukaan ansioluettelo sekä palkkatoiveesi. Vastaamme tehtävään liittyviin kysymyksiin arkisin klo 8-9 välisenä aikana.
Kesto
Vakituinen työ
Lisätietoja
Minna Peltomaa, Marjo.Jarvinen@vmp.fi, 040 307 5409
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 11.11.2018 mennessä.