(Poistunut julkaisusta)

Ammattilainen seinän hiontaan Kiiminkiin
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Värväämme töihin ammattilaisen, jolta sujuu seinien hionta kokemuksella. Ensimmäinen työkohde käynnistyy heti sopivan henkilön löydyttyä. Työmaan sijainti on Kiimingissä. Jos jotain tarkemmin työstä kertoisin, niin työvälineenä on kirahvi eli pitkävartinen hiomakone. Töiden kesto on alustavan arvion mukaan alkuun kaksi viikkoa.

Jos olet oikea henkilö tehtävään, niin rimpauta nopeasti 050 359 2999 / Johanna ja tule käymään toimistollamme kahvilla. Kerron sinulle lisää tehtävästä ja pääset samalla tutustumaan Värväämöön paremmin. 

TYÖTEHTÄVÄ: Seinien hioja

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Kiiminki

TYÖN KESTO: Aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä. Töiden kesto alkuun noin 2 viikkoa. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään. Ammattilaiset olemme voineet työllistää ympäri vuoden.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Kokemusta ja näyttöjä vastaavasta työstä
-Työturvallisuuskortti
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Positiivista asennetta

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Johanna Keski-Petäjä, 050 359 2999 tai johanna@varvaamo.fi
-Jouni Palosaari, 0400 904 349 tai jouni.palosaari@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.