(Poistunut julkaisusta)

Ammattikorkeakoulun opintoihin liittyvä harjoittelu
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2020

LähiTapiola Savo-Karjala etsii Mikkelin toimistoon iloista ja positiivista harjoittelijaa asiakaspalvelutehtäviin. Harjoittelun kesto vähintään 3 kuukautta sisältäen asiakkaiden vastaanottamisen, taustatyöt ja toimistotoissa avustamisen. Olet todella tärkeä osa positiivisen asiakaskokemuksen luomista. Allekirjoitathan arvomme: hyväntahtoisuus, rohkeus sekä intohimo.

MIkkelin toimistomme on LähiTapiola Savo-Karjalan pääkonttori, jossa työskentelee asiantuntijoita mm. sijoitusten, vakuutusten, yritystoiminnan ja korvauspalvelun parissa. Sinulla on mahdollisuus kiinnostusten kohteittesi mukaan tutustua monipuolisiin työtehtäviimme ja palveluihimme sekä avustaa esimerkiksi markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä.

Odotamme sinulta

  • positiivista elämänasennetta
  • innokkuutta uusiin asioihin
  • intohimoa asiakaspalveluun
  • oma-aloitteisuutta

Tarjoamme

  • palkallisen harjoittelun mukavassa työporukassa - pääset osaksi paikallista Elämänturvayhtiötä
  • mahtavan kokemuksen asiakaspalvelusta ja pääset kurkistamaan vakuutusyhtiön toimintaan

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antavat palvelupäällikkö Katariina Siitonen, puh. 040 7537 939 katariina.siitonen@lahitapiola.fi.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 9.8.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita viikoilla 33 ja 34. Harjoittelujakso alkaa maanantaina 24.8.2020. Tarjoamme harjoittelupaikkoja ympäri vuoden, joten laita hakemus tulemaan vaikka harjoittelu olisi ajankohtaista vasta tulevaisuudessa.