Ammattikeittiölaiteasentaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Etsimme asiakkaallemme, MV-Jäähdytys Oy:lle, ammattitaitoista huoltoasentajaa ammattikeittiölaitteiden huolto- ja asennustehtäviin Raisiossa sijaitsevaan toimipisteeseen.

Vuonna 1971 perustetun suomalaisen perheyritystaustaisen yhtiön palvelut keskittyvät kylmä- ja pakkastilojen, jäähdytyksen, lämmityslaitteistojen sekä ammattikeittiölaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustehtäviin. Toiminnan perusajatuksena on osaamisen jatkuva päivittäminen. Vankka kokemus, periksiantamaton asenne sekä uusin tieto mahdollistavat työskentelyn ja onnistumisen jatkuvasti kehittyvän alan moderneimpien, energiatehokkaimpien ja ympäristöystävällisimpien ratkaisujen parissa.

MV-Jäähdytys Oy työllistää nykyään jo yli 160 alan ammattilaista Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla sekä Keski-Suomessa. Työnantajana MV-Jäähdytys Oy on kannustava, joustava ja turvallinen.

Työnkuvaus
Tässä tehtävässä vastuullasi on hoitaa itsenäisesti tilausten mukaisia ammattikeittiölaitehuoltoja ja -asennuksia sekä vikakeikkoja. Vastaat osaltasi myös laadukkaasta asiakaspalvelusta.

Työaika on lähtökohtaisesti klo 8-16, mutta vaihtelee jonkin verran asiakaskeikkojen mukaisesti.

Tarjoamme
Työnantaja tarjoaa nykyaikaiset työvälineet, kaluston sekä vakituisen työpaikan erikoisalalla. Toimit tiiviissä yhteistyössä kollegoidesi kanssa. Avoimelle ja motivoituneelle työyhteisölle työn sujuvuus, työkavereiden auttaminen tarvittaessa ja erinomainen asiakaspalvelu ovat kunnia-asioita. Työsuhteeseen kuuluvat myös kattavat työsuhde-edut.

Edellytykset
Edellytämme sinulta sähköalan koulutusta (esim. sähkö- ja automaatioasentaja, elektroniikka-asentaja) sekä aiempaa työkokemusta ammattikeittiölaitteiden huolto- ja asennustehtävistä, automaatio- tai kodinkonehuollon tehtävistä muutaman vuoden ajalta. Sinulla on asiakaspalveluhenkinen asenne etkä pelkää tarttua monipuolisiin työtehtäviin. Sinulta löytyy tilannetajua, järjestelmällisyyttä sekä ratkaisukeskeinen tapa toimia. It-taitosi ovat kohtalaiset, ymmärrät englantia (käyttöohjeet ovat englanninkielisiä) ja sinulla on B-luokan ajokortti.

Mahdollisuus osallistua yrityksen päivystysrinkiin ja kokemus teollisuuden laitteista ja koneista sekä E3 A -kylmälupa katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös ruotsin kielen taito.

Hakuprosessi
Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi tai sähköpostitse leena.saari@workpower.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat:
WorkPower Oy
Toimialapäällikkö
Leena Saari
044 565 4343
leena.saari@workpower.fi

MV-Jäähdytys Oy
HR-koordinaattori
Ulla Vuorio
050 435 5414
ulla.vuorio@mv-jaahdytys.fi

Asiasanat: ammattikeittiölaitteet, suurkeittiölaitteet, asentaja, huolto, HoReCa, vakituinen työ

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527426
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Raisio, Turku