(Poistunut julkaisusta)

Ammatinvalinta- ja uraohjauspsykologi, Uusimaa
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021
Uudenmaan uraohjauspalvelumme nuorille on käynnistymässä ja haemme tiimiimme ammantinvalinta- ja uraohjauspsykologia. Työ alkaa maalis-huhtikuussa 2021.

ELY-keskuksen kanssa yhteistyössä toteutettavassa palvelussa autamme asiakkaat urapolulleen omien vahvuuksiensa pariin. Tulet olemaan tärkeä osa moniammatillista tiimiämme yhdessä vastuuvalmentajien ja opinto-ohjaajataustaisten uraohjaaien kanssa. Työ kestää ainakin toukokuun 2023 loppuun. Työ on mahdollista sopia myös osa-aikaiseksi.

Uudenmaan palvelu toteutetaan etänä ja asiakkaamme tulevat Helsingin ja läntisen Uudenmaan alueelta. Huomioimme mahdollisuuksien mukaan asiakkaan toiveet lähitapaamisista. Tule mukaan viemään uria sydämellä huipulle!


Edellytämme sinulta

Olet psykologian maisteri ja sinulla on Valviran myöntämä laillistetun psykologin oikeus harjoittaa ammattia. Lisäksi sinulla on vähintään yhden vuoden työkokemus ammatinvalintapsykologina
Palvelukielenämme on suomi, englanti ja ruotsi ja edellytämme sinulta ainakin kahta ohjauskielistämme.


Tarjoamme sinulle

Tässä on sinulle tarjolla monipuolinen työ sekä loistava, toisia tukeva tiimi. Takaamme sinulle mahdollisuuden kehittyä urallasi MEillä. Koko konsernimme on aktiivinen omissa sosiaalisen median ryhmissä ja luomme yhteisöllisyyttä jakamalla onnistumisia niin liikunnan kuin työelämän parista. Käytössämme on e-passi tukemassa liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi ja kerran vuodessa kokoamme koko konsernin työntekijät yhteen viettämään ME-Päivää.

Näin päävalmentaja Pekka Rantanen kuvailee Springihousen työhenkeä:

"Kyllä tämä on enemmän kuin yritys tai työpaikka! Springillä koet varmasti olevasi tervetullut ja saat erinomaisen tuen valmentamiseen. Jos olet innokas kehittämään uusia palveluita tai ottamaan uusia haasteita vastaan, niin sitä saa myös tehdä, mistä oppii ihan valtavasti. Lisäksi täällä on mahtavia osaajia ja persoonia kollegoina sekä halu tsempata ja auttaa, huumoria unohtamatta! Tässä työssä pääsee käyttämään omaa osaamista ja kokemusta toisten hyväksi."


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme viimeistään 03.03.2021 osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti! Lisätietoja valmentajan tehtävästä saat Susanna Valforsilta osoitteesta susanna.valkfors@springhouse.fi tai 04578817045


Lisätietoja

Susanna Valkfors
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78817045
susanna.valkfors@staffpoint.fi