Ammatinvalinta- ja uraohjauspsykologi Uudellemaalle
Spring House Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021
"Me Spring Housella laitamme itsemme ja persoonamme peliin ja autamme ihmisiä eteenpäin tosi isoissa asioissa", kertoo Spring Housella vuodesta 2018 työskennellyt valmentajamme Pekka Rantanen.

Oletko sinä uusi psykologimme, joka auttaa asiakkaitamme löytämään vahvuuksia itsestään, sekä keinoja löytää uutta suuntaa uralleen? Haemme nyt ELY-keskuksen kanssa toteutettavaan palveluumme ammatinvalinta- ja uraohjauspsykologia alkaen tammikuusta 2021 ainakin toukokuun 2023 loppuun - ja eteenkin päin, mikäli asiakasvirtaa riittää! Yhdessä valmentajien ja uraohjaajien kanssa olet tukemassa nuoria kohti "omaa juttuaan".

Asiakkaamme tulevat Helsingin ja läntisen Uudenmaan alueelta, joten olethan valmis liikkumaan Helsingin lisäksi myös muualla Uudellamaalla tarvittaessa. Tule mukaan viemään uria sydämellä huipulle - odotamme innolla hakemustasi!


Edellytämme sinulta

Olet psykologian maisteri (tai vastaava) ja sinulla on Valviran myöntämä laillistetun psykologin oikeus harjoittaa ammattia. Lisäksi sinulla on vähintään yhden vuoden työkokemus ammatinvalintapsykologina
Palvelukielenämme on suomi, englanti ja ruotsi ja edellytämme sinulta ainakin kahta ohjauskielistämme.


Tarjoamme sinulle

Tässä on sinulle tarjolla kokoaikainen ja monipuolinen työ sekä loistava, toisia tukeva tiimi. Takaamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ohjaajana MEillä. Koko konsernimme on aktiivinen omissa sosiaalisen median ryhmissä ja luomme yhteisöllisyyttä jakamalla onnistumisia niin liikunnan kuin työelämän parista. Käytössämme on e-passi tukemassa liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi ja kerran vuodessa kokoamme koko konsernin työntekijät yhteen viettämään ME-Päivää.

Näin kenties tuleva kollegasi Pekka Rantanen kuvailee valmennustyötä meillä:

"Kyllä tämä on enemmän kuin yritys tai työpaikka! Springillä koet varmasti olevasi tervetullut ja saat erinomaisen tuen valmentamiseen. Jos olet innokas kehittämään uusia palveluita tai ottamaan uusia haasteita vastaan, niin sitä saa myös tehdä, mistä oppii ihan valtavasti. Lisäksi täällä on mahtavia osaajia ja persoonia kollegoina sekä halu tsempata ja auttaa, huumoria unohtamatta! Tässä työssä pääsee käyttämään omaa osaamista ja kokemusta toisten hyväksi."


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme viimeistään 17.1.2021 osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti! Lisätietoja valmentajan tehtävästä saat Susanne Vuoriselta osoitteesta susanne.vuorinen@springhouse.fi


Lisätietoja

Susanna Valkfors
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78817045
susanna.valkfors@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412618
  • Tehtäväalue: Konsultointi, Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki