Ammatinvalinta- ja uraohjauspsykologi Pirkanmaalle/Etä
Spring House Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021
Uraohjauspalvelumme nuorille on käynnistymässä ja haemme tiimiimme ammantinvalinta- ja uraohjauspsykologia. Työ alkaa sopimuksen mukaan maalis-huhtikuussa 2021.

Uravalmennus on tarkoitettu alle 30-vuotiaille, jotka tarvitsevat kartoitusta omaan tilanteeseensa sekä tukea ja ohjausta urasuunnitelman tekemiseen, motivaation ja oman polun löytymiseen, osaamisen kehittämisen palveluihin hakeutumiseen tai työllistymiseen. Tulet olemaan tärkeä osa moniammatillista tiimiämme työkykyvalmentajan, S2-opettajan ja valmentajien kanssa.

Asiakkaamme tulevat Pirkanmaan alueelta, joten edellytämme mahdollisuutta liikkumiseen alueella. Työnkuvaasi voi kuulua myös etäohjaus muun muassa Uudenmaan nuorten palvelussa. Tarjoamme etäpalvelua tarvittaessa myös Pirkanmaalla asiakkaan toiveen ja tilaajan ohjeistusten mukaan. Tule mukaamme viemään uria sydämellä huipulle!


Edellytämme sinulta

Olet psykologian maisteri ja sinulla on Valviran myöntämä laillistetun psykologin oikeus harjoittaa ammattia
Lisäkoulutus, esim. pedagoginen pätevyys, valmennusopintoja tai ammattitutkinto
Vähintään 3 vuotta kokemusta jtyp-lain mukaisten palveluiden toteuttamisesta
Sujuvaa etätyökalujen ja ohjelmistojen käyttötaitoa


Tarjoamme sinulle

Tässä on sinulle tarjolla monipuolinen työ sekä loistava, toisia tukeva tiimi. Takaamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammatissasi MEillä. Koko konsernimme on aktiivinen omissa sosiaalisen median ryhmissä ja luomme yhteisöllisyyttä jakamalla onnistumisia niin liikunnan kuin työelämän parista. Käytössämme on e-passi tukemassa liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi, työterveytestämme huolehditaan Terveystalolla ja kerran vuodessa kokoamme koko konsernin työntekijät yhteen viettämään ME-Päivää.

Näin päävalmentaja Pekka Rantanen kuvailee työtä meillä:

"Kyllä tämä on enemmän kuin yritys tai työpaikka! Springillä koet varmasti olevasi tervetullut ja saat erinomaisen tuen valmentamiseen. Jos olet innokas kehittämään uusia palveluita tai ottamaan uusia haasteita vastaan, niin sitä saa myös tehdä, mistä oppii ihan valtavasti. Lisäksi täällä on mahtavia osaajia ja persoonia kollegoina sekä halu tsempata ja auttaa, huumoria unohtamatta! Tässä työssä pääsee käyttämään omaa osaamista ja kokemusta toisten hyväksi."


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme mahdollisimman pian osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Lisätietoja tehtävästä saat Susanna Valkforsilta p. +3584578817045 tai susanna.valkfors@springhouse.fi


Lisätietoja

Susanna Valkfors
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78817045
susanna.valkfors@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1416962
  • Tehtäväalue: Konsultointi, Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa Ja Etänä Valtakunnallinen