(Poistunut julkaisusta)

Ammatillisen kuntoutuksen asiantuntija
Pohjola Sairaala

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Pohjola Sairaala on terveyden ja hyvinvoinnin toimija, jossa jokainen saa olla mukana kehittämässä uutta asiakkaan hyväksi. Toimintaamme ohjaa hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Asiakas on toimintamme keskiössä. Tehokkaan hoitopolun ansiosta asiantuntijamme voivat keskittyä asiakkaan hoitamiseen ja tarjoamaan asiakkaillemme viipymättä oikea-aikaista ja oikeanlaista hoitoa, enemmän terveitä päiviä. Meillä on rohkeus ja mahdollisuudet toimia uudella tavalla. Haastamme itsemme kehittämään palveluitamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme ylivertaista terveyshyötyä.

Olemme kotimainen yritys ja kuulumme ryhmään, jonka omistavat asiakkaat. 

Haemme Turkuun vakituiseen työsuhteeseen

Ammatillisen kuntoutuksen asiantuntijaa

Ammatillisen kuntoutuksen asiantuntijamme eli Työmestarit ovat työhön paluun, kuntoutusprosessin ja kuntoutuksen ohjauksen ammattilaisia jotka tekevät tavoitteellista ja tuloksellista työtä asiakkaidemme työelämässä jatkamisen hyväksi.

Tehtävästä

Työmestarina koordinoit asiakkaidemme työhön paluuta ja kuntoutusta asiakkaan, työnantajan ja vakuutusyhtiön edustajien kanssa. Teet aktiivista ja päämäärätietoista yhteistyötä, neuvottelua ja vaikuttamista myös ulkoisten yhteistyökumppaneiden ja -tahojen verkostossa. Paikallisen työelämän ja koulutustarjonnan tuntemus on tässä tehtävässä välttämätöntä.

Toimit kustannustehokkaasti ja samalla varmistaen asiakkaidemme työhön paluun aktiivisen toteutumisen. Palvelet asiakasta kasvokkain, puhelimessa sekä sähköisten kanavien kautta. Verkostoidut paikallisen työelämän ja oppilaitosten edustajien kanssa sekä osallistut toiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja parantamiseen yhdessä oman tiimin, sairaalan hoitohenkilökunnan ja vakuutuksen edustajien kanssa.

Sinusta

Olet tuloksiin tähtäävä, joustava ja itsenäisestä asiakastyöstä nauttiva ammatillisen kuntoutuksen ohjaaja. Edellytämme sinulta ratkaisukeskeistä ja itsenäistä työskentelyotetta sekä hyvää paineensietokykyä. Sinulla on Ihmislähtöinen työskentelyote ja asiakaspalvelulähtöinen asenne.

Lisäksi edellytämme

  • matkustusvalmiutta
  • kuntoutuksen ohjaajan tai muu sosiaali- tai terveydenhuollon AMK-tutkintoa
  • vahvaa sosiaaliturvajärjestelmän tuntemusta. Lakisääteisten ja vapaaehtoisten vakuutusten osaaminen ja niihin liittyvien kuntoutusprosessien tuntemus katsotaan eduksi
  • ammatillisen kuntoutuksen osaamista ja työkokemusta ammatillisen kuntoutuksen ohjaamisesta ja työhön paluun järjestämisestä
  • kielitaitona suomi ja englanti, muut kielet katsotaan eduksi

Tarjoamme

Pohjola Sairaalassa työntekijät pääsevät kehittämään ja kehittymään ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme. Asiakas on meille tärkeässä roolissa, joten pääset tuottamaan asiakkaille ensiluokkaista asiakaskokemusta hoidon ensivaiheessa. Pohjola Sairaala kuuluu OP Ryhmään ja sen kautta myös ison talon työsuhde-edut ovat käytössäsi.

Tästä eteenpäin  

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, niin voit olla yhteydessä Sanna Nissi-Kaunistoon puh. 050 527 5015 / sanna.nissi-kaunisto@pohjola.fi. Sannan tavoitat torstaina 11.4. klo 13-15 ja maanantaina 15.4. klo 13-15

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 22.4.2019 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.