(Poistunut julkaisusta)

Ammatillinen tukihenkilö, Tukitupa
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Esperi Uudenmaan Tukitupa on kotiin annettavaa tukea tarjoava yksikkö Järvenpäässä, jonka asiakkaat koostuvat nuorista itsenäistyvistä aikuisista, mielenterveys- ja päihdekuntoutujista, kehitysvammapuolen asukkaista, senioreista ja kriisiasujista. Tiimiimme kuuluu 10 osaavaa ja suurella sydämellä tukityötä tekevää työntekijää. Uudenmaan Tukituvassa meille on tärkeää se, että autamme ja kuuntelemme toisiamme liikkuvassa ja yksin tehtävässä työssämme. Osallistumme kaikki arjen kehittämiseen ja asiakkaidemme tukemiseen aina esimiehestä keikkalaisiin. 

Toivomme kovasti, että löytäisimme kesän ajaksi joukkoomme uuden työkaverin ammatillisen tukihenkilön tehtävään. Pystymme tarjoamaan sinulle määräaikaisen kesätyön 3.6.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikaista ja aamupainotteista kaksivuorotyötä maanantaista perjantaihin. Syksyllä on tilanteesta riippuen mahdollisuus jatkaa keikkalaisena tai osa-aikaisena tuntityöntekijänä.

Tehtävänkuvasi sisältää erittäin vastuullista, itsenäistä, liikkuvaa ja monipuolista kotiin vietävää tukea ja ohjausta, jossa pääpaino on arjen tukemisessa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Toimistomme on Järvenpäässä, mutta asiakkaat asuvat omissa kodeissaan tai tukiasunnoissamme koko Uudenmaan alueella sekä Hämeenlinnassa. Käytössämme on työautot. Työ on yksin tehtävää ammatillista tukityötä, jossa tärkein työkalu on kohtaaminen ja asiakkaan tarpeisiin vastaaminen hänen omassa ympäristössään. Sosiaali-, terveys- ja tukipalveluiden tuntemuksesta sekä työkokemuksesta mielenterveyskuntoutujien kanssa on tehtävässä hyötyä. 

Sinulta edellytämme:

  • sosionomin tai lähihoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja opintoja (lähihoitaja 50%)
  • reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta ja vastuuntuntoisuutta
  • ajokorttia

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 30.4.2019. Haastattelut pidetään viikolla 19.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään vs. yksikönpäällikkö Pauliina Hartikainen, 050 349 5085, pauliina.hartikainen@esperi.fi.

 Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.  

Ehkä sinä tai kaverisi etsii kesätöitä toiselta paikkakunnalta? Katso täältä muut avoimet kesätyöpaikkamme: https://ura.esperi.fi/pages/kesatyo.