(Poistunut julkaisusta)

Ammatillinen opinto-ohjaaja, pääkaupunkiseutu
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018
Tule meille töihin! Etsimme ammatillista opinto-ohjaajaa maahanmuuttajakoulutuksen tiimiimme!

Spring House Oy:llä on vankka kokemus maahanmuuttajakoulutuksen ja -valmennuksen järjestäjänä. Nyt etsimme tiimimme vahvistuksesi ammatillista opinto-ohjaajaa pääkaupunkiseudulle. Spring Housen ammatillisena opinto-ohjaajana vastaat yhdessä suomen kielen ja työelämätaidon kouluttajan kanssa aikuisten maahanmuuttajien ohjaamisesta ammatillisiin opintoihin. Työhön kuuluu tiivis yhteistyö ammatillisten oppilaitosten kanssa.

Edellytämme sinulta ammatillisissa opinnoissa vaadittavaa opinto-ohjaajan pätevyyttä ja vähintään 12kk kokemusta opinto-ohjaajan tehtävistä siten, että ainakin osa ohjattavista henkilöistä on ollut aikuisia maahanmuuttajia. Lisäksi arvostamme Suomen koulutusjärjestelmän, erityisesti ammatillisen koulutuksen tuntemusta sekä vahvaa ohjaavaa otetta. Haluat ja osaat innostaa ihmisiä, ja autat opiskelijoitasi pääsemään lähemmäs tavoitteitaan. Vaatimuksenamme onkin, että kaikkea toimintaasi ohjaa pyrkimys auttaa maahanmuuttajia eteenpäin Suomessa, elämässä ja urapolulla.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn dynaamisessa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on kollegoiden moniammatillinen tuki. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti. Tartu tilaisuuteen, joukkueesi odottaa sinua!

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme 26.9.2018 mennessä, osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Lisätietoja opinto-ohjaajan tehtävästä saat sähköpostitse silja.gronholm@springhouse.fi.