(Poistunut julkaisusta)

Ammatillinen ohjaaja
Careeria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Haemme Careeriaan kahdeksaa ammatillista ohjaajaa. Työssään ohjaajat tukevat opiskelijan oppimisvalmiuksia ja oppimista sekä ohjaavat opiskelijaa kohti ammatillista tutkintoa. Ohjaaja voi olla mukana tunneilla tai ohjaus voi olla henkilökohtaista. Tehtävät sijoittuvat Porvooseen, Vantaalle, Helsinkiin, Askolaan ja Keravalle. Odotamme hakijalta aktiivista ja sitoutuvaa työotetta sekä mahdollisuutta liikkua joustavasti eri toimipisteissämme.

Ohjaajan työn tavoitteena on harjaannuttaa opiskelijoita käytännön työn taidoissa ja osaamisen kehittymisessä, jotta opiskelijat saavuttavat tavoitteenaan olevan tutkinnon tai tutkinnon osan osaamisen.  Ammatillinen ohjaaja vahvistaa myös opiskelijoiden yleisiä työelämävalmiuksia. Ohjaaja ohjaa sekä valmentaa opiskelijaryhmiä ja opiskelijoita tutkinnon perusteiden, Careerian toteutussuunnitelmien ja opettajalta saamien ohjeiden mukaisesti.

Haemme ammatillisia ohjaajia seuraaville aloille:

  • tekniikka (2 henkilöä)
  • pedagoginen tuki (2 henkilöä)
  • liiketoiminta
  • hius- ja kauneudenhoitoala
  • sosiaali- ja terveysala
  • keittiöala

Edellytämme kaikilta hakijoilta vähintään soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta tai ammatillista tutkintoa sekä vahvaa käytännön työn tuntemusta ja kokemusta.  Kokemus erilaisten oppijoiden ohjaamisesta luetaan eduksi.

Ohjaajan palkka on 2536,89 – 3646,88 €/kk. Koulutustaso ja kokemusvuodet huomioidaan palkkaa määritettäessä. Tehtävissä sovelletaan AVAINTESiä. Työaika tehtävissä on yleistyöaika 38,75 h/vko.

Tehtävät ovat vuoden mittaisia määräaikaisia työsuhteita. Työ alkaa 16.3.2020 tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 16.2.2020. 

Ennen tehtävän vastaanottamista valittujen on toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Jos haluat lisätietoja, klikkaa hakulinkkiä. Siitä pääset alakohtaisiin paikkailmoituksiin, joista löydät yhteyshenkilöiden tiedot.