Ammatillinen ohjaaja / TREDU
Ammatillinen koulutus Tredu Pyynikki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme määräaikaista ammatillista ohjaajaa sosiaali- ja terveysalalle ajalle 29.3.-31.12.2021 Pyynikin toimipisteeseen Santalahdentie 10, Tampere.

Ammatillisen ohjaajan tehtävänä on yhdessä opettajan ja muun henkilöstön kanssa ohjata ja tukea opiskelijan oppimista ja opiskelua osana ammatillista kasvua ja elämänhallintaa vaihtuvissa oppimisympäristöissä. Ammatillisen ohjaajan tehtävänä on myös osaltaan tukea opetuksellisten tavoitteiden saavuttamista sekä osallistua opetuksen kehittämiseen.

Kelpoisuus vaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan tai kasvatus- ja ohjausalan ammatillinen perustutkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto tai soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa ja vähintään kolmen vuoden työkokemusta tehtävään soveltuvalta alalta.

Eduksi luetaan ammatillisen koulutuksen, opetuksen ja -ohjauksen tuntemusta sekä kokemusta erilaisten oppimisympäristöjen käyttämisestä oppimisen tukena.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää joustavuutta, erittäin hyviä ihmissuhde - ja vuorovaikutustaitoja, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, taitoa toimia maahanmuuttajataustaisten opiskelijoiden kanssa sekä kykyä tulla hyvin toimeen tukea tarvitsevien ja erilaisten nuorten ja aikuisten kanssa.

Tehtävään valitun tulee esittää ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäälliköt Kaisa Kukkohovi, puh. 041 730 5527 ja Riitta Silas, puh. 050 576 1398, tiedustelut 23. tai 24.2- 26.2.2021 ja 8.3.-9.3.2021

Hakuaika päättyy 10.3.2021.

Hakeminen KuntaRekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäälliköt Kaisa Kukkohovi, puh. 041 730 5527 ja Riitta Silas, puh. 050 576 1398.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot