(Poistunut julkaisusta)

Ammatillinen ohjaaja, talotekniikka
Hyria koulutus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018

Hyria koulutus toteuttaa Hyvinkään-Riihimäen alueella opiskelijoiden tarpeita palvelevaa ammatillista koulutusta ja työelämän kehitystä palvelevaa toimintaa. Haluamme olla ammatillisen koulutuksen arvostetuin edelläkävijä ja vahva alueellinen vaikuttaja. Tervetuloa joukkoomme.

Haemme talotekniikan ammatillista ohjaajaa vakinaiseen työsuhteeseen 1.8.2018 alkaen.
Ammatillinen ohjaaja työskentelee talotekniikka-alan koulutuksessa opiskelevien opiskelijoiden kanssa ja tekee tiivistä yhteistyötä alan opettajien kanssa. Ammatillisen ohjaajan työnkuvaan kuuluu opiskelijoiden tukeminen ja ohjaaminen opinnoissa: henkilökohtaisen tuen ja ohjauksen antaminen erilaisissa opiskeluun liittyvissä tilanteissa, ryhmien ohjaaminen sekä opettajan työparina toimiminen. Työ on sekä itsenäistä opiskelijoiden ohjaustyötä että tiimityötä ammatillisten opettajien kanssa. Työnkuvaan kuuluvat myös muut koulutusosaston ja oppilaitoksen toimintaan ja opiskelijahyvinvointiin liittyvät työtehtävät opettajien ja koulutuspäällikön tukena. Työtehtävän hoitaminen edellyttää alan tutkintoa ja käytännön monipuolista osaamista.

Edellytämme soveltuvaa toisen asteen tutkintoa ja työkokemusta. Arvostamme ajokorttia, alan erityispätevyyksiä (mm. tulityölupa, työturvallisuuskortti), kokemusta ohjaustehtävistä sekä monipuolista työkokemusta alalta. Eduksi luetaan vahva talotekniikka-alan käytännön kokemus vesi-, viemäri-, lämmitys- ja ilmastointijärjestelmien asennustöistä sekä lisäksi putkiasennuksiin liittyvä ammatillinen hitsausosaaminen. Lisääksi arvostamme kokemusta nuorten kanssa työskentelystä ja hyviä työelämäverkostoja.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Palkkaus määräytyy yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Ammatilliset ohjaajat kuuluvat hallinto- ja tukipalveluhenkilöstöön ja työsuhteen ehdot määrittyvät sen mukaisesti. Ammatillisen ohjaajan tehtäväkohtainen palkka määritellään yksityisen opetusalan työehtosopimuksen vaativuusryhmän 4 mukaisesti. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian koulutuksen järjestämispaikat.

Lisätietoja: www.hyria.fi ja koulutuspäällikkö Mika Auvinen, p. 050 365 5747