(Poistunut julkaisusta)

Ammatillinen kuntoutusohjaaja
KK-Verve Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Vakuutuskuntoutus VKK  ja Verve yhdistyvät 1.5.2018. Yhdessä olemme vahvempi valtakunnallinen toimija. Tule joukkoomme kehittyvään ja uudistuvaan työyhteisöön, jonka kautta pääset toimialamme näköalapaikalle!

Etsimme Seinäjoelle

ammatillista kuntoutusohjaajaa

Tehtävämme on ohjata takaisin työelämään ihmisiä, joiden terveydentila vaikeuttaa työssä jatkamista. Neuvomme, tuemme ja ohjaamme muuttuneessa terveydellisessä tilanteessa olevia.

Asiakkaamme tulevat meille ammatilliseen kuntoutukseen pääasiassa Kelalta, vahinkovakuutusyhtiöiltä ja työeläkelaitoksilta. Yhteistyössä verkostojemme kanssa mietimme asiakkaillemme sellaisia ammatillisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat työnteon sairaudesta tai vammasta huolimatta. Teemme tiivistä yhteistyötä työnantajakentän, kuntoutus- ja hoitotahojen, oppilaitosten sekä muun verkoston kanssa. Työhömme kuuluvat käynnit mm. työpaikoilla ja oppilaitoksissa.

Arvostamme kontaktejasi Seinäjoen alueen yhteistyöverkostoihin, työelämään ja oppilaitoksiin. Hyödyt tehtävässäsi kuntoutusjärjestelmien tuntemisesta, varsinkin liikenne- ja tapaturmavakuutuksen sekä työeläkevakuutuksen käytäntöihin liittyen. Aktiivinen työotteesi ja osaamisesi työkyvyn tukemisesta ovat tärkeitä työssäsi. Sinulla on ajokortti ja valmius liikkua omalla autolla. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi. Korkeakoulututkintosi voi olla esimerkiksi kuntoutuksen ohjaaja tai sosionomi.

Työsuhde on vakituinen. Työpaikka sijaitsee Seinäjoella, osoitteessa: Verve, Keskuskatu 13 A, 60100 Seinäjoki.

Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen susanna.finne@vkk.fi  22.4.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat

  • Palvelupäällikkö Susanna Finne
    044 700 2046 tai susanna.finne@vkk.fi 
    12.4. klo 9–10 ja 18.4. klo 12–13
  • Palvelupäällikkö Terhi Saarikoski
    040 631 3164 tai terhi.saarikoski@verve.fi
    13.4. klo 12–13