Ammatillinen erityisopettaja, pääkaupunkiseutu
Spring House Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021
Spring House Oy:llä on vankka kokemus kotoutumiskoulutuksen ja -asiakkaidemme kokonaisvaltaista urasuunnittelua tukevien valmennuksien järjestäjänä. Nyt etsimmekin ammatillista erityisopettajaa Espoon kotoutumiskoulutuksen ja valtakunnallisen valmennustiimimme vahvistukseksi.

Tehtäväsi kotoutumiskoulutuksissa on selvittää ja arvioida opiskelijoiden tuen tarvetta ja toimia tukena ryhmäopetuksessa sekä yksilöopetuksessa yhteistyössä ryhmien vastuukouluttajien kanssa. Jaat asiantuntija-apuasi myös muihin valmennuspalveluihimme ympäri Suomen. Asemapaikkasi on Espoossa Miestentiellä, mutta työskentelet myös etänä muiden yksiköidemme tukena. Mikäli elämäntilanteeseesi sopii paremmin osa-aikainen työ, on tehtävään mahdollista sopia myös 2-3 päiväinen työviikko, jolloin työnkuva on kokonaisuudessaan kotoutumiskoulutuksen erityisopetusta. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tule mukaan tekemään vaikuttavaa työtä, odotamme innolla hakemustasi!


Edellytämme sinulta

Ammatillisen erityisopettajan kelpoisuutta
Vähintään 12kk kokemusta erityisopettajan tehtävistä siten, että ainakin osa ohjattavista henkilöistä on ollut aikuisia maahanmuuttajia.

Arvostamme opetuksessasi toiminnallisia menetelmiä sekä ohjaavaa otetta. Haluat ja osaat innostaa ihmisiä, ja autat opiskelijoitasi pääsemään lähemmäs tavoitteitaan. Vaatimuksenamme onkin, että kaikkea toimintaasi ohjaa pyrkimys auttaa maahanmuuttajia eteenpäin Suomessa, elämässä ja urapolulla. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös palvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi koulutukseen.


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen työn ja loistavan, toisiaan tukevan tiimin
Mahdollisuuden kehittää osaamistasi MEillä
Työterveyshuollon Terveystalolla ja E-passin tukemaan liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi
Näin kenties tuleva kollegasi kuvailee valmennustyötä meillä: "Kyllä tämä on enemmän kuin yritys tai työpaikka! Springillä koet varmasti olevasi tervetullut ja saat erinomaisen tuen valmentamiseen. Jos olet innokas kehittämään uusia palveluita tai ottamaan uusia haasteita vastaan, niin sitä saa myös tehdä, mistä oppii ihan valtavasti. Lisäksi täällä on mahtavia osaajia ja persoonia kollegoina sekä halu tsempata ja auttaa, huumoria unohtamatta! Tässä työssä pääsee käyttämään omaa osaamista ja kokemusta toisten hyväksi."


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Lisätietoja kouluttajan tehtävästä saat Silja Grönholmilta puhelimitse 0503849027 tai silja.gronholm@springhouse.fi.


Lisätietoja

Silja Grönholm
HR-asiantuntija
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528380
  • Tehtäväalue: Konsultointi, Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo