Ammatillinen erityisopettaja, pääkaupunkiseutu
Spring House Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2021
Spring House Oy:llä on vankka kokemus kotoutumiskoulutuksen ja -asiakkaidemme kokonaisvaltaista urasuunnittelua tukevien valmennuksien järjestäjänä. Nyt etsimmekin ammatillista erityisopettajaa Espoon kotoutumiskoulutuksen ja valtakunnallisen valmennustiimimme vahvistukseksi.

Tehtäväsi kotoutumiskoulutuksissa on selvittää ja arvioida opiskelijoiden tuen tarvetta ja toimia tukena ryhmäopetuksessa sekä yksilöopetuksessa ryhmän vastuukouluttajan rinnalla. Asiantuntija-apuasi hyödynnetään myös muista valmennuspalveluistamme. Asemapaikkasi on Espoossa Miestentiellä, mutta toivomme, että etäohjaus sekä satunnainen matkatyö muiden yksikköjemme tueksi sopii sinulle myös. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli elämäntilanteeseesi sopii paremmin osa-aikainen työ, on tehtävään mahdollista sopia myös 2-3 päiväinen työviikko, jolloin työnkuva on kokonaisuudessaan kotoutumiskoulutuksen erityisopetusta.

Tule mukaan tekemään vaikuttavaa työtä, odotamme innolla hakemustasi!


Edellytämme sinulta

Ammatillisien erityisopettajan kelpoisuutta
Vähintään 12kk kokemusta erityisopettajan tehtävistä siten, että ainakin osa ohjattavista henkilöistä on ollut aikuisia maahanmuuttajia.

Arvostamme opetuksessasi toiminnallisia menetelmiä sekä ohjaavaa otetta. Haluat ja osaat innostaa ihmisiä, ja autat opiskelijoitasi pääsemään lähemmäs tavoitteitaan. Vaatimuksenamme onkin, että kaikkea toimintaasi ohjaa pyrkimys auttaa maahanmuuttajia eteenpäin Suomessa, elämässä ja urapolulla. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös palvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi koulutukseen.


Tarjoamme sinulle

Tässä on sinulle tarjolla monipuolinen työ sekä loistava, toisia tukeva tiimi. Takaamme sinulle mahdollisuuden kehittyä työn osaajana MEillä. Koko konsernimme on aktiivinen omissa sosiaalisen median ryhmissä ja luomme yhteisöllisyyttä jakamalla onnistumisia niin liikunnan kuin työelämän parista. Työterveyshuoltomme on Terveystalossa ja käytössämme on e-passi tukemassa liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi ja kerran vuodessa kokoamme koko konsernin työntekijät yhteen viettämään ME-Päivää.

Kuvaus työhengestämme valmentaja Pekka Rantaselta:

"Kyllä tämä on enemmän kuin yritys tai työpaikka! Meillä koet varmasti olevasi tervetullut ja saat erinomaisen tuen valmentamiseen. Jos olet innokas kehittämään uusia palveluita tai ottamaan uusia haasteita vastaan, niin sitä saa myös tehdä, mistä oppii ihan valtavasti. Lisäksi täällä on mahtavia osaajia ja persoonia kollegoina sekä halu tsempata ja auttaa, huumoria unohtamatta! Tässä työssä pääsee käyttämään omaa osaamista ja kokemusta toisten hyväksi."


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Lisätietoja kouluttajan tehtävästä saat Susanna Valkforsilta puhelimitse 04578817045 tai susanna.valkfors@springhouse.fi.


Lisätietoja

Susanna Valkfors
HR-asiantuntija
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78817045
susanna.valkfors@springhouse.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1504901
  • Tehtäväalue: Konsultointi, Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki