(Poistunut julkaisusta)

Ammatillinen erityisopettaja, pääkaupunkiseutu
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020
Etsimme nyt ammatillista erityisopettajaa maahanmuuttajakoulutuksen tiimiimme ja odotamme innolla hakemustasi!

Spring House Oy:llä on vankka kokemus maahanmuuttajakoulutuksen ja -valmennuksen järjestäjänä. Nyt etsimme tiimimme vahvistuksesi ammatillista erityisopettajaa pääkaupunkiseudulle. Tehtäväsi on selvittää ja arvioida opiskelijoiden tuen tarvetta ja toimia tukena ryhmäopetuksessa sekä yksilöopetuksessa ryhmän vastuukouluttajan rinnalla.


Edellytämme sinulta

Edellytämme sinulta ammatillisissa opinnoissa vaadittavaa erityisopettajan kelpoisuutta ja vähintään 12kk kokemusta erityisopettajan tehtävistä siten, että ainakin osa ohjattavista henkilöistä on ollut aikuisia maahanmuuttajia. Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Arvostamme opetuksessasi toiminnallisia menetelmiä sekä ohjaavaa otetta. Haluat ja osaat innostaa ihmisiä, ja autat opiskelijoitasi pääsemään lähemmäs tavoitteitaan. Vaatimuksenamme onkin, että kaikkea toimintaasi ohjaa pyrkimys auttaa maahanmuuttajia eteenpäin Suomessa, elämässä ja urapolulla. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös palvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi koulutukseen.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn draivikkaassa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on kollegoiden moniammatillinen tuki. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä kouluttajana. Tartu tilaisuuteen, sydänten joukkue odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Lisätietoja kouluttajan tehtävästä saat Susanna Valkforsilta puhelimitse 13.8.2020 klo 10-11 numerosta 04578817045. Muina aikoina emme valitettavasti voi vastata tiedusteluihin.


Lisätietoja

Susanna Valkfors
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78817045
susanna.valkfors@staffpoint.fi