(Poistunut julkaisusta)

Ammatillinen erityisopettaja, pääkaupunkiseutu
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018
Tule meille töihin! Etsimme ammatillista erityisopettajaa maahanmuuttajakoulutuksen tiimiimme!

Spring House Oy:llä on vankka kokemus maahanmuuttajakoulutuksen ja -valmennuksen järjestäjänä. Nyt etsimme tiimimme vahvistuksesi ammatillista erityisopettajaa pääkaupunkiseudulle. Spring Housen ammatillisena erityisopettajana vastaat yhdessä suomen kielen ja työelämätaidon kouluttajan kanssa aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksen käytännön suunnittelusta ja toteutuksesta.

Edellytämme sinulta ammatillisissa opinnoissa vaadittavaa erityisopettajan kelpoisuutta ja vähintään 12kk kokemusta erityisopettajan tehtävistä siten, että ainakin osa ohjattavista henkilöistä on ollut aikuisia maahanmuuttajia. Arvostamme opetuksessasi toiminnallisia menetelmiä sekä ohjaavaa otetta. Haluat ja osaat innostaa ihmisiä, ja autat opiskelijoitasi pääsemään lähemmäs tavoitteitaan. Vaatimuksenamme onkin, että kaikkea toimintaasi ohjaa pyrkimys auttaa maahanmuuttajia eteenpäin Suomessa, elämässä ja urapolulla. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös palvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi koulutukseen.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn dynaamisessa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä kouluttajana. Tartu tilaisuuteen, joukkueesi odottaa sinua!

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme 26.9.2018 mennessä, osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Lisätietoja erityisopettajan tehtävästä saat sähköpostitse silja.gronholm@springhouse.fi.