(Poistunut julkaisusta)

AML-toimihenkilö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

Haemme nyt Yritysturvallisuus-toiminnon Rahanpesun ja talousrikollisuuden torjunta -yksikköön Helsinkiin useita

AML-toimihenkilöitä

Rahanpesun estäminen -tiimissä vastaamme OPn rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen ja pakotteiden noudattamisen järjestelmätuetusta seurannasta sekä osallistumme järjestelmien ja menetelmien kehittämiseen. Järjestämme henkilöstöllemme koulutusta ja osallistumme aiheeseen liittyvän ohjeistuksen laadintaan ja ylläpitoon. Toimimme jatkuvassa yhteistyössä koko henkilöstön, viranomaisten ja muiden sidosryhmien kanssa.

AML-toimihenkilön tehtävässä hoidat rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen, pakotteiden noudattamiseen sekä asiakasriskin hallitsemiseen liittyviä järjestelmätuetun seurannan tehtäviä. Pääasiallisena vastuualueenasi on järjestelmän tuottamien osumien käsittely ja rahanpesun estämisen päivystykseen osallistuminen sekä rahanpesuepäilyilmoitusten käsittely. Lisäksi neuvot henkilöstöä asiakkaan tuntemiseen, rahanpesun estämiseen ja pakotteiden noudattamiseen liittyvissä asioissa.

Odotamme sinulta

  • aiempaa kokemusta finanssialalta
  • pankkitoiminnan ja maksuliikenteen tuntemusta
  • rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen sekä pakotteiden noudattamiseen liittyvän ohjeistuksen ja menettelytapojen tuntemusta
  • valmiuksia ja kyvykkyyttä uusien sovellusten käyttöön
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • soveltuvaa tutkintoa (esim. kaupallinen ala)

Olet työssäsi huolellinen, vastuuntuntoinen ja tehokas. Osaat noudattaa ohjeita ja sovittuja käytänteitä sekä tehdä niiden perusteella ratkaisuja. Lisäksi sinulla on hyvät viestintätaidot niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän sekä ammattitaitoisen tiimin tuen mielenkiintoisella ja kasvavalla alueella.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Jani Samuli puh. 050 591 3075 (18.6 ja 19.6 klo 13-15) tai yksikönpäällikkö Daniel Amsler: daniel.amsler@op.fi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen OP Uramahdollisuudet -sivuston kautta viimeistään 22.06.2018.