(Poistunut julkaisusta)

AML-toimihenkilö Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

Palvelun kasvaessa haemme Yritysturvallisuus-toiminnon Rahanpesun ja talousrikollisuuden torjunta -yksikköön Helsinkiin määräaikaiseen, kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen vuokratyösuhteeseen AML-toimihenkilöitä


Tehtävät


Rahanpesun estäminen -tiimissä vastataan OPn rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen ja pakotteiden noutamisen järjestelmätuetusta seurannasta sekä osallistutaan järjestelmien ja menetelmien kehittämiseen. Tiimi järjestää OPn henkilöstölle koulutusta ja osallistuu aiheeseen liittyvän ohjeistuksen laadintaan ja ylläpitoon. Tiimissä toimitaan aktiivisesti yhteistyössä henkilöstön, viranomaisten ja muiden sidosryhmien kanssa.


AML-toimihenkilön tehtävässä hoidat rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen, pakotteiden noudattamiseen sekä asiakasriskin hallitsemiseen liittyviä järjestelmätuetun seurannan tehtäviä. Pääasiallisena vastuualueena on järjestelmän tuottamien osumien käsittely ja rahanpesun estämisen päivystykseen osallistuminen sekä rahapesuepäilyilmoitusten käsittely. Lisäksi neuvot henkilöstöä asiakkaan tuntemiseen, rahanpesun estämiseen ja pakoitteiden noudattamiseen liittyvissä asioissa.


Odotamme  • Aiempaa kokemusta finanssialalta  • pankkitoiminnan ja maksuliiketoiminnan tuntemusta  • valmiuksia ja kyvykkyyttä uusien sovellusten käyttöön  • sujuva suomen ja englannin kielen taitoa  • soveltuvaa koulutusta tai alan opintoja (esim. kaupallinen tai juridinen -tutkinto)
Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.


Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme huumausainetestauksen.


Tarjoamme


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, kasvavalla alueella. Työt alkavat 1.8.2018 ja määräaikainen 6kk vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Työsopimus voidaan tehdä kokoaikaisena 37,5 h/vko tai osa-aikaisena 20h/vko.


Kiinnostuitko? Haethan paikkaa heti, sillä teemme valintoja jo hakuajalla.


Tiedot


Haku päättyy: 20.7.2018


Työ alkaa: 1.8.2018


Työsuhteen kesto: 6kk määräaikainen


Työaika: 37,5 h/vko tai 20h/vko


Työpaikan sijainti: Helsinki, Vallila


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28249&jc=1


Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi


 


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.