(Poistunut julkaisusta)

AML Specialist tai AML Associate, Danske Bank
Danske Bank A/S, Suomen Sivuliike

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2020

Haluatko kehittyä pankkialan arvostetuksi ammattilaiseksi? Kiinnostaako sinua tärkeä työ pankkiturvallisuuden parissa?

Etsimme nyt asiakkaallemme, Danske Bankille määräaikaisia työntekijöitä kokoaikaiseen työsuhteeseen Financial Crime Prevention- tiimeihin.

AML Specialist tai AML Associate

Työsi kuvaus
Financial Crime Prevention- osasto jakaantuu yritysasiakkuustiimiin KYC Legal Entities FI sekä henkilöasiakkuustiimiin KYC Natural Persons FI. Osastolla on keskeinen tehtävä Danske Bankille asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa rahanpesun eston ja asiakkaan tuntemisen alueella. Haemme työntekijöitä sekä yrityspuolelle KYC Legal Entities- yksikköön että henkilöasiakkaiden KYC Natural Persons -yksikön puolelle. KYC Legal Entities- tiimin jäsenenä olet vastuussa pankin yritysasiakkaiden tuntemistietojen keräämisestä ja ylläpitämisestä. Vastaavasti KYC Natural Persons FI - tiimissä toimintasi keskittyy pankin henkilöasiakkaiden tuntemistietojen keräämiseen ja ylläpitämiseen. Molemmissa on työlläsi tärkeä prioriteettiasema pankin toiminnassa. Olet osaltasi estämässä kansainvälistä rahanpesua ja muuta tähän liittyvää rikollistoimintaa. Tämän lisäksi pääset työsi kautta luomaan erinomaisia asiakaskokemuksia tarjoamalla merkittävää lisäarvoa niin yritys- kuin henkilöasiakkaiden pankkiasiointiin.

Odotamme sinulta:
• sujuvaa suullista ja kirjallista kielitaitoa, työkielinä suomi ja englanti; ruotsin kielen taidosta on etua
• kokemusta työskentelystä asiakasrajapinnassa, mielellään puhelimitse tapahtuvan asiakastyön parista
• positiivista palveluhenkisyyttä ja tilannekohtaista asiakasymmärrystä
• kykyä työskennellä tarkasti ja huolellisesti tiukkojen aikamääreiden ja muuttuvien toimintaohjeiden puitteissa
• aktiivista otetta rutiininomaiseen prosessityöskentelyyn

Ilahdumme, jos sinulta löytyy lisäksi:
• pankin tarjoaminen palvelukonseptien tuntemista ja asiakaskohtaista palvelutarpeen ymmärrystä
• eri yhtiömuotojen tuntemista ja niiden erityispiirteiden ymmärrystä
• Anti Money Laundering (AML) -sääntelyn tuntemista ja kykyä tunnistaa rahanpesun yleisimmät toimintatavat
• rahanpesuun liittyvien riskien (operatiiviset, compliance-, liiketoiminta- ja maineriskit) tunnistamiskykyä ja valmiutta asiakaskohtaisten tietojen kriittiseen arvioon

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä osaksi Danske Bankin vahvaa kasvutarinaa ja kehittyä näin pankkiturvallisuuden arvostetuksi ammattilaiseksi. AML Specialistina tai AML Associatena työskentelet alan parhaiden asiantuntijoiden ja kollegoiden kanssa ja pääset näin vaikuttamaan osaltasi pankkialan turvallisuuden ja läpinäkyvyyden kehittämiseen. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Helsingissä ja Lahdessa. Työsopimus solmitaan suoraan Danske Bankin ja valitun henkilön kesken. Työsuhde on määräaikainen ja kuuntelemme mielellämme tähän liittyen käytettävyystoiveesi. Toivomme kuitenkin, että pystyt sitoutumaan työsuhteen alkaessa minimissään kuuden kuukauden mittaiseen, mutta mahdollisesti myös reilun vuoden mittaiseen työsuhteeseen. Työn aloitusajankohta vaihtelee heinäkuusta syyskuulle. Työhön tarjotaan kattava perehdytys, erinomaiset työsuhde-edut ja viihtyisä työympäristö nykyaikaisine työvälineineen.

Asiakkaamme:
Danske Bank on pohjoismainen pankki, jolla on vahvat paikalliset juuret ja siltoja muualle maailmaan. Haluamme auttaa ihmisiä ja yrityksiä Pohjoismaissa toteuttamaan tavoitteitaan ja unelmiaan. Danske Bankilla on yli 19 000 työntekijää 16 maassa ympäri maailmaa, ja palvelemme 3,4 miljoonaa henkilö-, yritys- ja laitosasiakastamme. Pankkipalvelujen lisäksi tarjoamme myös henkivakuutuksia ja eläkepalveluita, kiinnelainoja, varainhoitoa sekä kiinteistö- ja leasingpalveluita.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan cv:si sekä palkkatoiveesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten kannattaa toimia nopeasti. Viimeinen hakupäivä on 14.6.2020.
Haussa eteneville hakijoille tullaan tekemään perusmuotoinen, suppea henkilöturvallisuusselvitys ja luottotietokysely ennen työsuhteen alkua.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR Konsultti Maarit Härmälä numerossa 040 183 1791.