(Poistunut julkaisusta)

AML Operations Adviser, Danske Bank, Lahti
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Etsimme Danske Bankin toimeksiannosta Operations Advisereita Lahteen. Tehtävä on n. 1,5 vuoden määräaikaisuus ja työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löytyessä. Työpaikka sijaitsee Lahden ydinkeskustassa Aleksanterinkadulla.

 

Työsi kuvaus
Anti Money Laundering tiimillä, eli AML Business FI, on keskeinen tehtävä Danske Bankille asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa rahanpesun eston ja asiakkaan tuntemisen alueella. AML Business FI -tiimin jäsenenä olet vastuussa pankin yritysasiakkaiden tuntemistietojen keräämisestä ja ylläpitämisestä. Työlläsi on tärkeä prioriteettiasema pankin toiminnassa. Olet osaltasi estämässä kansainvälistä rahanpesua ja muuta tähän liittyvää rikollistoimintaa. Tämän lisäksi pääset työsi kautta luomaan erinomaisia asiakaskokemuksia tarjoamalla merkittävää lisäarvoa yritysasiakkaiden pankkiasiointiin.

 

Odotamme sinulta:
• sujuvaa suullista ja kirjallista kielitaitoa, työkielinä suomi ja englanti; ruotsin kielen taidosta on etua
• kokemusta työskentelystä asiakasrajapinnassa, mielellään puhelimitse tapahtuvan asiakastyön parista
• positiivista palveluhenkisyyttä ja tilannekohtaista asiakasymmärrystä
• kykyä työskennellä tarkasti ja huolellisesti tiukkojen aikamääreiden ja muuttuvien toimintaohjeiden puitteissa
• aktiivista otetta rutiininomaiseen prosessityöskentelyyn

 

Ilahdumme, jos sinulta löytyy lisäksi:
• pankin tarjoaminen palvelukonseptien tuntemista ja asiakaskohtaista palvelutarpeen ymmärrystä
• eri yhtiömuotojen tuntemista ja niiden erityispiirteiden ymmärrystä
• kaupallinen koulutus

 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä osaksi Danske Bankin vahvaa kasvutarinaa ja kehittyä näin pankkiturvallisuuden arvostetuksi ammattilaiseksi. Operations Advisorina työskentelet alan parhaiden asiantuntijoiden ja kollegoiden kanssa ja pääset näin vaikuttamaan osaltasi pankkialan turvallisuuden ja läpinäkyvyyden kehittämiseen. Yrityksen toimitilat sijaitsevat keskeisellä paikalla Lahden Aleksanterinkadulla. Työsopimus solmitaan suoraan Danske Bankin ja valitun henkilön kesken. Työhön tarjotaan kattava perehdytys, erinomaiset työsuhde-edut ja viihtyisä työympäristö nykyaikaisinenne työvälineineen.

 

Asiakkaamme:

Danske Bank on pohjoismainen pankki, jolla on vahvat paikalliset juuret ja siltoja muualle maailmaan. Haluamme auttaa ihmisiä ja yrityksiä Pohjoismaissa toteuttamaan tavoitteitaan ja unelmiaan. Danske Bankilla on yli 19 000 työntekijää 16 maassa ympäri maailmaa, ja palvelemme 3,4 miljoonaa henkilö-, yritys- ja laitosasiakastamme. Pankkipalvelujen lisäksi tarjoamme myös henkivakuutuksia ja eläkepalveluita, kiinnelainoja, varainhoitoa sekä kiinteistö- ja leasingpalveluita.

 

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan cv:si sekä palkkatoiveesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten kannattaa toimia nopeasti. Viimeinen hakupäivä on 11.6.2019. Prosessissa eteneville hakijoille teetetään suppea turvallisuusselvitys sekä luottotietotarkastus. Lisätietoja tehtävästä 3.6. asti Adeccon konsultti Tatu Savolaiselta 050 555 5210.