(Poistunut julkaisusta)

AML-asiantuntija
Säästöpankkiryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Kasvumme jatkuu ja tarvitsemme uusia osaajia kotimaiseen ja Suomen asiakaslähtöisimpään pankkiin. Nyt haemmekin maksamisen ja päivittäisasioinnin tiimiin

AML -ASIANTUNTIJAA

Haemme maksamisen ja päivittäisasioinnin -tiimiimme AML-asiantuntijaa vastaamaan laaja-alaisesti terrorismin rahoituksen, rahanpesun ja maksupetosten estämiseen liittyvästä kehitystyöstä. Työskentelet Säästöpankkien Keskuspankin maksuliiketiimissä vastuullisessa roolissa, vahvana asiantuntijana tiimin muita asiantuntijoita tukien, ja toimit tiiviissä yhteistyössä Säästöpankkikeskuksen Riskienvalvonnan kanssa. AML-asiantuntijan rooli on uusi, joten pääset rakentamaan toimintatapoja ja prosesseja alusta lähtien.

AML-asiantuntijana sinulla on keskeinen rooli Säästöpankkiryhmän maksumonitoroinnin järjestelmien kehittämisessä aina toimittajavalinnasta ja määrittelyistä käyttöönottoon saakka. Tehtäviisi kuuluvat maksu- ja asiakasmonitoroinnin operatiivisen työn ja järjestelmien kehitys; kehität prosesseja, teet linjanvetoja ja ohjeistuksia kiristyvien vaatimusten mukaisesti ja opastat muuta tiimiä ja Säästöpankkeja päivittäisessä työssään.

Olet olennainen osa innokasta ja kehitysmyönteistä tiimiämme, joka vastaa kokonaisuudessaan Säästöpankkien maksuliikeasioista ja koostuu erilaisista maksuliiketoiminnan ammattilaisista. Olemme tiivis ja aikaansaava porukka, joka innostuu monisäikeisestä työympäristöstä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista sekä yhdessä tekemisestä. Oman tiimin lisäksi teet yhteistyötä laajasti Säästöpankkikeskuksen ja Säästöpankkien asiantuntijoiden ja järjestelmätoimittajien kanssa. Tulet työskentelemään uudessa ja modernissa toimistossamme Säästöpankkikeskuksessa Helsingin Vallilassa.

Tahdomme joukkoomme hyvän tiimipelaajan, joka on työskennellyt toimialalla vastaavan tyyppisessä roolissa jo useamman vuoden. Olet rahanpesun estämisen sekä maksu- ja pakotemonitoroinnin vahva asiantuntija, ja tunnet prosessit myös käytännön työn kautta. Tunnet maksupetosten estämisen, asiakkaan tuntemisen ja maksujen pakotemonitoroinnin vaatimuksiin liittyvän sääntelyn ja ohjeistuksen hyvin. Osaat koordinoida kehityshankkeita itsenäisesti oman roolisi puitteissa ja olet mielellään aiemmin ollut mukana järjestelmien implementointihankkeessa. Asioiden kuvaaminen ja dokumentointi ovat sinulle ennestään tuttua ja osaat esittää asian ymmärrettävästi myös muille. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja pohjakoulutuksesi on mieluiten kaupallinen korkeakoulututkinto.

Toivomme sinun motivoituvan laaja-alaisesta tehtäväkentästä ja muuttuvasta työympäristöstä. Viihdyt hyvin itseohjautuvassa roolissa, jossa teet kuitenkin yhteistyötä moneen suuntaan niin Säästöpankkiryhmän sisällä kuin ulkoisten toimijoiden kanssa. Toimintamme perustuu vahvaan yhdessä tekemisen kulttuuriin, ja työsi tueksi saat laaja-alaisen asiantuntijajoukkomme.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä maksuliikepäällikkö Henrik Niemeltä (020 703 2461) 4.1. klo 13-14 ja 14.1. klo 10-11tai Psyconin konsultilta Mira Karilahdelta (020 7101 238) 9.1. klo 10-11.

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.1. osoitteessa www.psycon.com/jobs. 

Tervetuloa rakentamaan kotimaista ja Suomen asiakaslähtöisintä pankkia!

P.S. Huomasitko, että haemme myös kahta maksamisen kehityspäällikköä? Tehtävään voit tutustua täällä: https://psycon.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=899

Säästöpankkiryhmä edistää yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia. Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä erinomaista asiakastyötä. Asiakaskokemuksessa olemme tutkitusti Suomen huipulla. Säästöpankkiryhmän muodostavat 23 paikallista Säästöpankkia sekä Säästöpankkikeskus, henkilöstöä ryhmässämme on yhteensä noin 1400. Me tahdomme olla pankkimaailman haastaja.

Lue meistä lisää: www.saastopankki.fi