(Poistunut julkaisusta)

AML Advisor, Danske Bank, Helsinki
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Haluatko kehittyä pankkialan arvostetuksi ammattilaiseksi? Kiinnostaako sinua tärkeä työ pankkiturvallisuuden parissa? Etsimme nyt asiakkaallemme, Danske Bankille määräaikaisia työntekijöitä kokoaikaiseen työsuhteeseen yrityksen AML Retail Banking FI -henkilöasiakkuustiimiin.

 

AML Advisor

 

Työsi kuvaus

AML Retail Banking FI -henkilöasiakkuustiimillä on keskeinen tehtävä Danske Bankille asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa rahanpesun eston ja asiakkaan tuntemisen alueella. Tiimin jäsenenä olet vastuussa pankin henkilöasiakkaiden tuntemistietojen keräämisestä ja ylläpitämisestä. Työlläsi on tärkeä prioriteettiasema pankin toiminnassa. Olet osaltasi estämässä kansainvälistä rahanpesua ja muuta tähän liittyvää rikollistoimintaa. Tämän lisäksi pääset työsi kautta luomaan erinomaisia asiakaskokemuksia tarjoamalla merkittävää lisäarvoa henkilöasiakkaiden pankkiasiointiin.

 

Odotamme sinulta:
• sujuvaa suullista ja kirjallista kielitaitoa, työkielinä suomi ja englanti; ruotsin kielen taidosta on etua
• kokemusta työskentelystä asiakasrajapinnassa, mielellään puhelimitse tapahtuvan asiakastyön parista
• positiivista palveluhenkisyyttä, ratkaisukeskeistä päätöksentekokykyä ja tilannekohtaista asiakasymmärrystä
• kykyä työskennellä tarkasti ja huolellisesti tiukkojen aikamääreiden ja muuttuvien toimintaohjeiden puitteissa
• aktiivista otetta rutiininomaiseen prosessityöskentelyyn


Ilahdumme, jos sinulta löytyy lisäksi:
• pankin tarjoaminen palvelukonseptien tuntemista ja asiakaskohtaista palvelutarpeen ymmärrystä
• Anti Money Laundering (AML) -sääntelyn tuntemista ja kykyä tunnistaa rahanpesun yleisimmät toimintatavat
• rahanpesuun liittyvien riskien (operatiiviset, compliance-, liiketoiminta- ja maineriskit) tunnistamiskykyä ja valmiutta asiakaskohtaisten tietojen kriittiseen arvioon


Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä osaksi Danske Bankin vahvaa kasvutarinaa ja kehittyä näin pankkiturvallisuuden arvostetuksi ammattilaiseksi. AML Advisorina työskentelet alan parhaiden asiantuntijoiden ja kollegoiden kanssa ja pääset näin vaikuttamaan osaltasi pankkialan turvallisuuden ja läpinäkyvyyden kehittämiseen. Tiimin toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Pasilassa tai Itäkeskuksessa. Työsuhde on määräaikainen, aina vuoden 2020 loppuun saakka. Työsopimus solmitaan suoraan Danske Bankin ja valitun henkilön kesken. Työhön tarjotaan kattava perehdytys, erinomaiset työsuhde-edut ja viihtyisä työympäristö nykyaikaisinenne työvälineineen.

 

Asiakkaamme:
Danske Bank on pohjoismainen pankki, jolla on vahvat paikalliset juuret ja siltoja muualle maailmaan. Haluamme auttaa ihmisiä ja yrityksiä Pohjoismaissa toteuttamaan tavoitteitaan ja unelmiaan. Danske Bankilla on yli 19 000 työntekijää 16 maassa ympäri maailmaa, ja palvelemme 3,4 miljoonaa henkilö-, yritys- ja laitosasiakastamme. Pankkipalvelujen lisäksi tarjoamme myös henkivakuutuksia ja eläkepalveluita, kiinnelainoja, varainhoitoa sekä kiinteistö- ja leasingpalveluita.


Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan cv:si sekä palkkatoiveesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten kannattaa toimia nopeasti. Viimeinen hakupäivä on 31.8.2019. Haussa eteneville hakijoille tullaan tekemään perusmuotoinen, suppea henkilöturvallisuusselvitys ja luottotietokysely ennen työsuhteen alkua.
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR Konsultti Maarit Härmälä numerossa 040 183 1791.