(Poistunut julkaisusta)

AML Advisor, Danske Bank, Helsinki
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019Työn kuvaus:
  Haluatko kehittyä pankkialan arvostetuksi ammattilaiseksi? Kiinnostaako sinua tärkeä työ pankkiturvallisuuden parissa? Etsimme nyt asiakkaallemme, Danske Bank Oy:lle vakituisia ja määräaikaisia työntekijöitä kokoaikaiseen työsuhteeseen Anti Money Laundering (rahanpesun esto) -tiimeihin. Senior Operations Advisereita AML Business FI -tiimiin JA Investigating AML Specialististeja AML Retail Banking FI -tiimiin 
 


Työsi kuvaus 
Anti Money Laundering tiimeillä, eli AML Business FI ja AML Retail Banking FI, on keskeinen tehtävä Danske Bankille asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa rahanpesun eston ja asiakkaan tuntemisen alueella. AML Business FI -tiimin jäsenenä olet vastuussa pankin yritysasiakkaiden tuntemistietojen keräämisestä ja ylläpitämisestä. Vastaavasti taas AML Retail Banking FI -tiimissä toimintasi keskittyy pankin henkilöasiakkaiden tuntemistietojen keräämisen ja ylläpitämisen. Molemmissa rooleissa/tiimeissä työlläsi on tärkeä prioriteettiasema pankin toiminnassa. Olet osaltasi estämässä kansainvälistä rahanpesua ja muuta tähän liittyvää rikollistoimintaa. Tämän lisäksi pääset työsi kautta luomaan erinomaisia asiakaskokemuksia tarjoamalla merkittävää lisäarvoa niin yritys- kuin henkilöasiakkaiden pankkiasiointiin.
 


Odotamme sinulta: 
•    sujuvaa suullista ja kirjallista kielitaitoa, työkielinä suomi ja englanti; ruotsin kielen taidosta on etua
•    kokemusta työskentelystä asiakasrajapinnassa, mielellään puhelimitse tapahtuvan asiakastyön parista
•    positiivista palveluhenkisyyttä ja tilannekohtaista asiakasymmärrystä
•    kykyä työskennellä tarkasti ja huolellisesti tiukkojen aikamääreiden ja muuttuvien toimintaohjeiden puitteissa 
•    aktiivista otetta rutiininomaiseen prosessityöskentelyyn 
 


Ilahdumme, jos sinulta löytyy lisäksi: 
•    pankin tarjoaminen palvelukonseptien tuntemista ja asiakaskohtaista palvelutarpeen ymmärrystä
•    eri yhtiömuotojen tuntemista ja niiden erityispiirteiden ymmärrystä
•    Anti Money Laundering (AML) -sääntelyn tuntemista ja kykyä tunnistaa rahanpesun yleisimmät toimintatavat
•    rahanpesuun liittyvien riskien (operatiiviset, compliance-, liiketoiminta- ja maineriskit) tunnistamiskykyä ja valmiutta asiakaskohtaisten tietojen kriittiseen arvioon
 


Tarjoamme sinulle: 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä osaksi Danske Bankin vahvaa kasvutarinaa ja kehittyä näin pankkiturvallisuuden arvostetuksi ammattilaiseksi. Senior Operations Advisorina tai Investigating AML Specialistina työskentelet alan parhaiden asiantuntijoiden ja kollegoiden kanssa ja pääset näin vaikuttamaan osaltasi pankkialan turvallisuuden ja läpinäkyvyyden kehittämiseen. Yrityksen toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Ilmalassa. Työsopimus solmitaan suoraan Danske Bankin ja valitun henkilön kesken. Työhön tarjotaan kattava perehdytys, erinomaiset työsuhde-edut ja viihtyisä työympäristö nykyaikaisinenne työvälineineen.
 


Asiakkaamme: 
Danske Bank on pohjoismainen pankki, jolla on vahvat paikalliset juuret ja siltoja muualle maailmaan. Haluamme auttaa ihmisiä ja yrityksiä Pohjoismaissa toteuttamaan tavoitteitaan ja unelmiaan. Danske Bankilla on yli 19 000 työntekijää 16 maassa ympäri maailmaa, ja palvelemme 3,4 miljoonaa henkilö-, yritys- ja laitosasiakastamme. Pankkipalvelujen lisäksi tarjoamme myös henkivakuutuksia ja eläkepalveluita, kiinnelainoja, varainhoitoa sekä kiinteistö- ja leasingpalveluita.
 


Kiinnostuitko? 
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan cv:si sekä palkkatoiveesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten kannattaa toimia nopeasti. Viimeinen hakupäivä on 17.3.2019. 
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR Konsultti Maarit Härmälä numerossa 040 183 1791.

Asiakkaan tehtävänimike:  Muu


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Maarit Härmälä


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO