(Poistunut julkaisusta)

Amanuenssi
Kansallisgalleria

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2018

Haemme joukkoomme Ateneumin taidemuseoon

AMANUENSSIA

Amanuenssina osallistut monipuolisesti taidemuseon toimintaan suunnittelemalla ja toteuttamalla kokoelma- ja näyttelyhankkeita museon muun henkilökunnan kanssa.

Sinulla on taidemuseoalalle soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, pääaineena taidehistoria ja kokemusta taidemuseoalasta. Arvostamme laaja-alaista Suomen taiteen tuntemustasi, julkaisutoimintaasi, kokemustasi kansainvälisistä projekteista ja hyviä verkostojasi. Osaat ilmaista itseäsi sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti molempien kotimaisten kielten lisäksi englanniksi. Muun kielitaidon katsomme eduksi. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta, paineensietokykyä ja joustavuutta. Arvomme, avoimesti, yhdessä ja asiantuntevasti, kuvaavat myös sinun työskentelyotettasi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vakituisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus työskennellä Suomen suurimmassa kuvataiteen asiantuntijaorganisaatiossa taiteen parissa. Työyhteisömme koostuu alan huippuosaajista, joiden tuen saat työllesi. Olemme innostuneita ja ylpeitä siitä, mitä teemme.

Aloitus tehtävässä on 1.10.2018.

Lisätietoja tehtävästä antavat intendentti Timo Huusko, puh. 040-358 7780 ja Ateneumin museonjohtajan sijainen, intendentti Sointu Fritze, puh. 050-374 7644.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 15.6.2018 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/36365A1C3C6437D8.

Teemme haastattelut kesä-heinäkuun vaihteessa ja päätöksen valinnasta viimeistään elokuussa.