(Poistunut julkaisusta)

ALV-asiantuntija, Rantalainen Oy Helsinki
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018Työn kuvaus:
 

Rantalainen on luotettava ja ihmiskasvoinen taloushallinnon palveluita tuottava konserni. Yritys on Taloushallintoliiton auktorisoima ja yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista, jossa asiakkaiden käytössä on yli 600 koulutetun ammattilaisen osaaminen.
Palvelemme asiakkaitamme paikallisesti tarjoten jokaiselle henkilökohtaisen kirjanpitäjän ja palkanlaskijan ja visionamme onkin olla paras paikallinen taloushallintoalan kumppani. Konsernin tavoitteena on listautua pörssiin.  
 
Rantalainen Yhtiöiden toiminnan jatkuvasti kasvaessa etsimme nyt ALV-asiantuntijaa vakituisiin tehtäviin pääkaupunkiseudulle. Työskentelypaikat ovat hyvien julkisten yhteyksien varrella. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja on kokoaikainen. Työsopimus tehdään valitun henkilön ja Rantalainen Oy Helsinki välillä.

Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi tradenomi tai KTM, olet myös voinut kerätä osaamisesi työelämässä. Sinulta löytyy kokemusta arvonlisäverotuksesta sekä muusta verotuksesta muutaman vuoden ajalta. Aikaisempi työskentely esimerkiksi verotoimistossa, verotarkastajana, tilintarkastus- tai tilitoimistosta auttaa sinua tehtävässä menestymisessä.
 
Persoonana olet helposti lähestyttävä, ulospäin suuntautunut ja ihmisläheinen.  Kehität mielelläsi omaa osaamistasi ja toimintatapojasi. Työskentelytyylisi on huolellinen ja vastuuntuntoinen. Pystyt tekemään työtäsi itsenäisesti, mutta olet silti tiimin aktiivinen jäsen. Olet toimeenpaneva, analysoiva, omatoiminen ja saat valmista aikaan. Tarvittaessa sinulta löytyy hyvä paineensietokyky.

IT-taitosi ovat ajan tasalla. Sinulta löytyy halua valmentaa ja kouluttaa kollegoitasi alv-asioissa. Pystyt työskentelemään sekä suomen että englannin kielillä, ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksesi.

ALV-asiantuntijana tehtäviisi kuuluu etenkin asiakasyritysten alv-asioiden hoito, alv-tarkastukset sekä veroneuvontapalvelut. Lisäksi teet mahdollisesti myös muuta vero- yhtiö- ja talousoikeudellista konsultointia. Sisäisesti tuet ja valmennat muuta henkilöstöä omalla osaamisalueellasi.

Sinulla on mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen, sisäiseen tukeen ja nykyaikaisiin työvälineisiin. Rantalainen Oy Helsinki on joustava työnantaja, joka pystyy tarjoamaan työntekijöilleen kaikissa elämäntilanteissa sopivan tavan tehdä töitä.

Kiinnostuitko?

Jos huomaat nyökytteleväsi, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan cv:si. Viimeinen hakupäivä on 16.9.2018. Lisätietoja paikasta saat soittamalla Senior Recruitment Consultant Sisko Lahtiselle numeroon 040 779 5541.

Asiakkaan tehtävänimike:  ALV-asiantuntija


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sisko Lahtinen, +358407795541


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO