(Poistunut julkaisusta)

Alustustaitoinen leipuri
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme alustustaitoista / taikinan valmistuksen osaavaa leipuria pitempään määräaikaiseen, myöhemmin mahdollisesti vakinaistuvaan työsuhteeseen. Työ vaatii kokemusta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Talon tavoille opastetaan, mutta perehtymisjakson jälkeen työhön valittavalta tekijältä tulee löytyä varmuus sekä itsenäiseen että yksin työskentelyyn ja kykyä ottaa vastuu työstään. Työssä onnistuminen vaatii nopeutta ja ripeitä otteita, koska leipomon yöt ja aamut ovat kiireisiä. Työt aloitetaan klo 01.00-06.00 välillä. Sunnuntaisin ei ole töitä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Odotamme sinulta
Tehtävänkuvaukseen soveltuva koulutus ja / tai työkokemus, hygieniapassi sekä salmonellatodistus.
Muut tiedot
Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Ilmoitathan myös palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan ajan ja työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja voit kysyä puh. 040 307 5600 (maanantai-perjantai) klo 9-15.
Voit hakea tehtävään täyttämällä hakemuksen osoitteessa www.eezy.fi. Muistathan klikata kiinnostuksesi kyseiseen tehtävään!
Kesto
vuoden 2020 loppuun, mahdollisesti pidempään
Lisätietoja
Kateriina Mutkala, lappeenranta@vmp.fi, 040 307 5600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.03.2020 mennessä.