Alusta- ja tietokantapalveluiden asiantuntija
Fingrid Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2021

Avoin, rehti, tehokas ja vastuullinen ovat Fingridin arvot. Allekirjoitatko nämä ja lähdet mukaan tekemään Fingridistä ICT-palveluiden edelläkävijää?

Fingrid on suomalaisten kantaverkkoyhtiö. Huolehdimme siitä, että Suomi saa sähköä häiriöttä joka hetki. Olemme tärkeässä roolissa yhteiskunnassa sekä ilmastonmuutoksen torjunnassa, rakentamalla alustaa puhtaalle sähköjärjestelmälle. Teemme työtä, jolla on merkitystä meidän jokaisen suomalaisen arkeen. Olemme tutkitusti myös yksi Suomen parhaista työpaikoista ja meillä työn merkityksellisyys on huipussaan.

Fingridin ICT-palveluhallinta- ja arkkitehtuuriyksikkö vastaa osaltaan IT-infrastruktuuriin käytettävyydestä ja suorituskyvystä, varmistaen ympäristöjen jatkuvuuden korkeatasoisilla tietoturvaratkaisuilla sekä loppukäyttäjäpalveluilla. Ydintehtäviämme on varmistaa, että jokaisen fingridiläisen päivittäiset työt sujuvat teknisesti mahdollisimman mutkattomasti ja turvallisesti, ja tämän tehtävän haluamme suorittaa kiitettävin arvosanoin.

Haluatko kehittyä yhdeksi ICT-alusta- ja tietokantapalveluiden huippuosaajista ja tehdä työtä, jolla on oikeasti merkitystä?

Haemme tiimiimme Helsinkiin

Alusta- ja tietokantapalveluiden asiantuntijaa

Tehtävässä pääset osaksi neljänkymmenen oman alansa ammattilaisen ICT-toimintoa. Emme etsi kaiken osaavaa superihmistä, vaan voit olla vastavalmistunut tai työurasi alkutaipaleella oleva alusta- ja tietokantapalveluista kiinnostunut tekijä. Olet hankkinut perusosaamisen tietokantojen ylläpitotehtäviin ja sinulla voi olla jo hieman työkokemusta esim. DBA-roolissa. Tärkeintä on kuitenkin motivaatio ja into alusta- ja tietokantapalveluihin liittyviä tehtäviä kohtaan sekä aito halu oppia uutta. Työssä saat vastuuta kokonaisuuksista ja uusia haasteita, mutta osaava tiimi on tukenasi matkan varrella. Tässä näköalapaikassa voit kehittää osaamistasi, oppia alan huippuammattilaisilta uniikissa ympäristössä ja kehittyä alasi rautaiseksi ammattilaiseksi.

Tehtäviisi kuuluu

  • tietokantaympäristöiden ylläpito-, tuki- ja kehitystehtäviä (mm. MSSQL, Oracle)
  • muutospyyntöjen koordinointia
  • osallistuminen asiantuntijana data-alustan kehitysprojekteihin (esim. MS Big Data Cluster PoC)
  • datanhallinnan teknisen ympäristön työkalujen kehittäminen (mm. PowerBI, Tableau).


Odotamme sinulta
kokemusta tietokanta- ja/tai alustaratkaisuiden parissa työskentelystä sekä tehtävään soveltuvaa IT-alan koulutusta. Haluat ottaa vastuuta kokonaisuuksista ja ratkaista ongelmia. Tarvittaessa olet myös valmis käyttämään englantia työtehtävissäsi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja aito kiinnostus oppia uutta. Vuorovaikutustaitoja tarvitaan, sillä toimit roolissasi tärkeänä osana ICT:n ja liiketoiminnan välisessä teknisten alustapalveluiden kehitystyössä.

Tarjoamme sinulle
mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työtehtävän, kilpailukykyiset edut ja viihtyisän työympäristön. Meillä pääset oppimaan uutta ja kehittymään asiantuntijaksi osaavien työkavereiden ympäröimänä! Vaikka meiltä ei liukumäkiä tai biljardipöytiä löydy, Fingrid on yksi Suomen parhaista yrityksistä, jossa henkilöstöä kuunnellaan ja esimiestyötä kehitetään jatkuvasti. Fingridiläisten henkilöstön suositteluindeksi, eNPS, on työpaikallamme huikeat 71 – meillä viihdytään!

Oletko sinä etsimämme tulevaisuuden tietoturvan osaaja?
Jos tunnistat itsesi ja haluat mukaan ammattilaisten joukkoon, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 15.6.2021 mennessä. Liitäthän mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi sekä ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Pölkkynen, päällikkö, ICT-palveluhallinta- ja arkkitehtuuriyksikkö (sami.polkkynen@fingrid.fi). Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1461936
  • Tehtäväalue: IT, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki