(Poistunut julkaisusta)

Alusasumyyjä
Funky Lady Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018
Funky Lady Oy
Funky Lady on vuonna 1992 perustettu kotimainen alusasujen erikoisliike. Pienestä Fredrikinkadun myymälästä laajentunut yritys on nykyään pohjoismaiden suurin alusasujen multibrand-ketju kahdeksalla myymälällään, ja yksi isoimpia yksityisiä ketjuja koko Euroopassa!

Yrittäjänä on suomalainen nainen, ja yritys on myös täysin kotimainen.
Kaikki verot jäävät Suomeen!

Yrityksen arvoihin kuuluu, että tuotteet on valmistettu mahdollisimman paljon luontoa säästäen, ja myrkkyjä käyttämättä. Laatuun kuuluu paljon muutakin, mitä silmillä näkee: nikkelittömyydestä allergiatestauksiin, ja paremmista kangaslaaduista homeenestoaineettomiin kuljetuksiin.

Tuotteet tulevat ympäri maailmaa: Australiasta, Ranskasta, Saksasta, Ruotsista ja hyvin monesta muusta maasta.
Toimenkuva
Etsimme nyt Funky Lady Oy:lle naisten alusasumyyjää. Työhön kuuluu itsenäinen työskentely liikkeessä, joten odotamme valitulta henkilöltä aikaisempaa kokemusta myyntityöstä.
Tehtävä on todella monipuolinen sisältäen mm. myyntiä, täydennystilauksia, ikkunoiden ja myymälän somistusta, esillelaittoa ja esittelytilaisuuksia.
Toimipisteinäsi on ihana kivijalkamyymälämme Järvenpäässä, sekä kauppakeskus Willan myymälä. Työtä on aluksi tarjolla n. 25h viikossa.
Kun olet päässyt sisään työhön, niin tunteja voi tulla enemmänkin.
Työt alkavat määräaikaisena VMP Varamiespalvelun kautta, mutta asiakkaamme on valmis rekrytoimaan hyvän tekijän omille kirjoilleen koeajan jälkeen.
Odotamme sinulta
Etsimme reipasta ja iloista persoona, joka nauttii
asiakaspalvelu- ja myyntityöstä. Omaat jo jonkin verran kokemusta myyntityöstä ja kassankäyttö on sinulle tuttua. Haluat oppia ja kehittyä, pystyt omaksumaan uusia asioita, etkä pelkää pyytää apua!
Haluat luoda uran meillä! Pystyt työskentelemään itsenäisesti.
Selkeäksi eduksi laskemme aikaisemman kokemuksen alusasuista.
Muut tiedot
Jos uskot, että sinulla on annettavaa tähän tehtävään, laita ihmeessä hakemuksesi tulemaan! Huomioithan että tehtävässä toimit myyjänä useassa yrityksen liikkeessä eri paikkakunnilla. Sinulla tulee siis olla valmius liikkua julkisilla tai omalla autollasi.

Tiedustelut paikkaa koskien vain VMP Varamiespalvelu Lahden toimistolta.

Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.vmp.fi tai soita 03-873200, jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Liitä hakemukseesi mukaan myös CV!
Kesto
4-6kk/ Mahdollisuus vakinaistua asiakkaan kirjoille
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.05.2018 mennessä.