(Poistunut julkaisusta)

Alumiiniprofiilien sahaaja (Mouhijärvi)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Etsimme nyt alumiiniprofiilien sahaajaa kasvavalle metallialan parissa työskentelevälle toimeksiantajayrityksellemme. Yritys sijaitsee Mouhijärvellä lyhyen ajomatkan päässä Tampereesta. Työssä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työssä lähdetään liikkeelle vuokratyösopimuksella, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä yrityksen omille kirjoille.

Alumiiniprofiilien sahaajan tehtäviin kuuluu automaatti- ja puoliautomaattisahojen käyttö ja niillä suoritettavien alumiinien sahausta määrämittaan. Työtehtäviin kuuluu myös esimerkiksi alumiinikappaleiden rei'itys epäkeskopuristimella ja fyysistä kuntoa vaativat nosto- ja kantotehtävät.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on innokkuutta ja motivaatiota metallialan töihin. Alan koulutus ja työkokemus katsotaan hakijan eduksi, mutta sopivan henkilön löytyessä tekijä pystytään kouluttamaankin työhön. Työssä menestymisessä tärkeitä ominaisuuksia ovat hyvä fyysinen kunto, reipas asenne työntekoon ja työkalujen hallitseminen.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työaika on kello 7:00 - 15:30. Työtä tehdään kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Tarjoamme osaavalle tekijälle pitkäaikaisen työn ja hyvän työympäristön alan ammattitekijänä kehittymiseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus kotisivuillamme alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.